Konuda Bug Yaptim Mobile Classicden Üst Taraf Bakin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Konuda Bug Yaptim Mobile Classicden Üst Taraf Bakin
bu asağidaki yazanlar olmak zorundami

Copyright ©2004 - 2012 Forum Software By vBulletin® 4.2.0 Copyright © 2012, vBulletin Solutions, Inc. Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

saat kaç olmus neyle uğrasiyom

<br /><!-- google_ad_section_start(weight=ignore) -->Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.<!-- google_ad_section_end -->
<br /><!-- google_ad_section_start(weight=ignore) -->Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.<!-- google_ad_section_end -->

Ben ordu ticaret odasi yonetim paneline giris yaptım , bunlar ne diyo ya

Metin MF

Üye
Copyright ©2004 - 2012 Forum Software By vBulletin® 4.2.0 Copyright © 2012, vBulletin Solutions, Inc. Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

<br /><!-- google_ad_section_start(weight=ignore) -->Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.<!-- google_ad_section_end -->[/QUOTE]

ben de istemiyorum çünkü senin beni hacklemen gibi bir sonuçla karşılaşabilirim
Tamam tartışmaya gerek kalmadı , sen mesajı almışsın

- - - Eklendi - - -

Bu arada bizim kablosuza "OGRENCI" isimli bir cihaz girip çıkıyor. Direk alt ettim.

Tamam tartışmaya gerek kalmadı , sen mesajı almışsın

- - - Eklendi - - -

Bu arada bizim kablosuza "OGRENCI" isimli bir cihaz girip çıkıyor. Direk alt ettim.

kablosuz dedin de aklıma geldi bi ara şu llnuxun teamveaweriyle aircrack ayarlasak ben beceremedim bi yerde kafam karışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...