Ozan Admin Berk konularının içerigini bilmiyorum ama biyerlerden alıntı 500 konu açacağına kendinin editlediği veya yazdıgı 50 konu aç daha iyi.
Berk konularının içerigini bilmiyorum ama biyerlerden alıntı 500 konu açacağına kendinin editlediği veya yazdıgı 50 konu aç daha iyi.
Necmati Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Bu yoruma bir de soğuk su iç iyi hazmedersın Genişletmek için tıkla ...
HeiLmasTer® Üye Konu Sahibi Negative' Alıntı: Berk konularının içerigini bilmiyorum ama biyerlerden alıntı 500 konu açacağına kendinin editlediği veya yazdıgı 50 konu aç daha iyi. Genişletmek için tıkla ... bu mudur çözüm
Negative' Alıntı: Berk konularının içerigini bilmiyorum ama biyerlerden alıntı 500 konu açacağına kendinin editlediği veya yazdıgı 50 konu aç daha iyi. Genişletmek için tıkla ... bu mudur çözüm
Necmati Üye HeiLmasTer®' Alıntı: bu mudur çözüm Genişletmek için tıkla ... tabiki çoğu konu boş konu bence
Kobra_FighterTR Üye HeiLmasTer®' Alıntı: bu mudur çözüm Genişletmek için tıkla ... Bence Budur Çözüm Kopyala Yapıştır Kopyala Yapıştır İle O Rütbe Değişmez En Azından Konudaki Önemli Kelimeleri Renk Vererek Vurgula
HeiLmasTer®' Alıntı: bu mudur çözüm Genişletmek için tıkla ... Bence Budur Çözüm Kopyala Yapıştır Kopyala Yapıştır İle O Rütbe Değişmez En Azından Konudaki Önemli Kelimeleri Renk Vererek Vurgula
HeiLmasTer® Üye Konu Sahibi Elbet sitenin güzelliği için fakat o kadar emeğim gitti, neyse sağlık olsun demekten başka bir çarem yok galiba.
Elbet sitenin güzelliği için fakat o kadar emeğim gitti, neyse sağlık olsun demekten başka bir çarem yok galiba.