Konu tablo deneme

Konu Sahibi
Laaaaağn cebbar hoş geldin

CABBAR

Üye
Laaaaağn cebbar hoş geldin

Hoş gördüm internetim yok bilgisayarda olsa sana bi gif atacağım geçen gün buldum ama belki telefonla yükleyebilirim takipte kal 5 dakikaya hallederim heralde

Tepkiler: x-scarface

KayraBey

Üye
Aras bu arada konu düzenini begendim.birde pc den bakayım o zaman tam notumu veririm

merhaba ben bunu bizim tost makinesine yüklemek istiyorum da çalışır mi? Şimdiden teşekkürler.

Konu Sahibi

Aynı ben ya espri akıyor adamdan

Bu aralar oğuzhana sevgi patlaması yaşıyorsun şirin dede hayırdır

- - - Eklendi - - -

Aras bu arada konu düzenini begendim.birde pc den bakayım o zaman tam notumu veririm

Tamam şu son konulardan bir tane onaylada ben bakayım abi nasıl olmuş

Birde sen bu tabloyu nereye kayıt ettin abi her konuda yeni mi yapacaz kopyala yapıştır olmaz mı

- - - Eklendi - - -

Tepkiler: Dede
şimdiden dedim cevap vermediniz teşekkür ediyorsunuz bir de utanmadan.ne biçim bir forum burası ayol

KayraBey

Üye
Ben bana özel bir yerde tutuyorum.sende gereksizlere bir konu ac.ordan kopyala yapıştır yap.

CABBAR

Üye

Hoş gördüm internetim yok bilgisayarda olsa sana bi gif atacağım geçen gün buldum ama belki telefonla yükleyebilirim takipte kal 5 dakikaya hallederim heralde

14 mb'lık gif mi olur la dakikalardır yüklenmiyor

CABBAR

Üye

Ooo cabbar reyiz nasılsın

Finallerle boğuşuyorum üstad şimdiden 2 ders kaldı Sen nasılsın ?

- - - Eklendi - - -

Bekliyorum manasında mesajını begendim ama mobilsin diye görmedin kardeşim bekliyorum ama 14 mb gif değil videodur olum o

- - - Eklendi - - -

Bi özel yerde bana versen ne olur be dedecik

Yok la gif video değil scarface ile ilgili beğeneceksin görünce emin ol

CABBAR

Üye
Gereksizlere diğer konuları bulaştırmayın gidin başka yerde konu taslağı oluşturun. Buranın seviyesini yüksektemezsiniz izin vermem buna

- - - Eklendi - - -

Sana özel yer çöp kutusu yada yönetim bölümü

- - - Eklendi - - -

Görünce mi emin olayım yoksa şimdi emin olup görmeyi mi bekleyeyim

şimdi emin olur gibi yap gorememe ihtimaline karşı, olur da görürsen emin olmaya devam edip emin olursun gördüğüne

Konu Sahibi
Gereksizlere diğer konuları bulaştırmayın gidin başka yerde konu taslağı oluşturun. Buranın seviyesini yüksektemezsiniz izin vermem buna

Eserlimisin olum sen o kadar mesaj yazdın şimdimi dikkat ettin avel

Konu Sahibi
şimdi emin olur gibi yap gorememe ihtimaline karşı, olur da görürsen emin olmaya devam edip emin olursun gördüğüne

Ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma microfon show
Ma ma ma ma ma ma ma ma microfon show
Ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma microfon show
Ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma microfon show
Ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma
ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma microfon show