hsynkertik
Üye
-
Konu Sahibi
-
Konu kuralları ve gerekli içerik tam ise konunuz silinme yada kilitlenme olamaz değerli üyemiz.Konuya burdan devam edebilirsiniz.Bugün kararlı sürümün ilk sürümü yayınlandı ben hergün cihazımı guncelliyorum bugünkü sürüm baya bi stabil var olan takilmalar giderilmiş her gün takipteyim konum kitlenmeseydi haksız yere ben her gün yeni sürümü konuya ekliyorum.
Çok sağ'ol bir sorum daha olacak, wechat uygulamasında yakındaki kişiler veya salla özelliklerine tıkladığımda siyah ekran gelip kapanıyor sizde de böyle mi? Tabi uygulamayı kullanıyorsanız.
İlgi ve alakanız için teşekkür ediyorum, bakabilirseniz çok sevinirim.Uygulama yı kullanmıyorum ama senin için bakiyorum kardes bir kaç uygulama hata verdiği dogru evet belki bu uygulamada da hata veriyor olabilir
Çok teşekkür ediyorum. Sadece bu romda yok yorumlara baktım, farklı orijinal kitkat romu kullanan cihazlarda da sorun yaratmış. Uyumsuzluk sorunu da olabilir.Evet Belirttiğiniz Uygulama Çalışmamakta Belirtmiş olduğunuz Uygulma Ve Diğer Gözlemlediğim GL TO SD , MXHOME Uygulamaları Maclaw.pl'ye Facebook Twitter Ve Posta Yoluyla Düzeltilmesi İçin Ricada Bulunuldu
O yüzden bende 8den 5e kadar %50 'nin altına iniyor normal mi acaba? İnternet + oyun + sms ile..Şarj 1 Günün Sonunda Bitmektedir. Aşırı Kullanım Ve Oyunlar Bu Süreyi Kısaltır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?