Konu Dısı Ozel Acilmalimi ?

Konu Sahibi
Konu Dısı Ozel Acilmalimi ?
Maxicep foruma konudisi bolumu gelmelimi ? Ben gelmesi gerektiğinin düşüncesindeyim.konu dısı geldiyse özelde olur heralde

Haydar

Emekli Yönetici
burası konu dışı zaten

Tepkiler: GDDR5
    Konu Sahibi
Konu dısı ozel diyorum.daha ciddi konular falan

Haydar

Emekli Yönetici
ciddi ? biraz açar mısınız ne gibi konular falan

Konu Sahibi
Mesela birisi yaşadığı önemli bir olayı anlatır icini döker.malum konudisinda böylebirsey soz konusu degil.ben şahsen konudisiozelin açılması gerektiğini dusunuyorum ama sizin düşüncenize kalmis

Haydar

Emekli Yönetici
o zaman yine herkes görür özel derken ne kastediyorsunuz sadece kendinizmi görücek o konuyu

Konu Sahibi
Ozel derken daha ciddi konular ailesiyle yasadigi onemli bir olay olur yada baska onemli konulari. teselli almasi yada icini dokmesi amaciyla yazmasi.hayir herkes gorucek.daha ciddi mesaj konu falan.

achambo

Üye
dediğini anladım zaten ciddi konular konu dışında diğer türlü konular ise gereksizlerde

Haydar

Emekli Yönetici
bakın Cengiz bey inanın böyle bir alan açılsa prda bile ciddiyrtsizlik yapan olabilir. onun için gerek yok en iyisi ciddi konularını açın altta bir not düşün konuya alaycı mesaj yazmayın lütfen gibisinden. iyi günler

marist

Üye
o zaman yine herkes görür özel derken ne kastediyorsunuz sadece kendinizmi görücek o konuyu

Sadece kendisi görse konu açmasınin ne anlamı olur.
Ozel derken daha ciddi konular ailesiyle yasadigi onemli bir olay olur yada baska onemli konulari. teselli almasi yada icini dokmesi amaciyla yazmasi.hayir herkes gorucek.daha ciddi mesaj konu falan.
Aile, Evlilik ve İlişkiler Forum

Dediğinizi burda paylaşabilirsiniz.