kaygisiz43
Üye
bu konsept gerçekten yapılıp kullanıcıya sunulsa bu sistem uçar gider yani böyle şeyleri microsoft'un görmezden gelmesine anlam veremiyorum. bu kadar mükemmel hale getirilebiliyor madem sistem neden sen yapıp müşteri kazanmıyorsun ?
Arkadaşlar diyorsunuz ya hani Ms de çalışanlar boşa maaş alıyo adam süper yapmış işe alınması lazım falan diye. Sizce MS de çalışanlar bunları düşünemeyecek kadar gerizekalı mı yada hayal güçleri yokmu. Adamlar şimdiye kadar windows işletim sistemini birsürü programı yazarak aklınızın hayalinizin alamayacağı başarılara imza atmışlar bu ayrı bi konu. Bunu bilerek konuşlaım. Bu konsepti yapan adam işe alınsa ne yapacak zaten ms dekiler de bunları düşünmüşlerdir. Sadece hayal kurmak yetmiyor tabi. Böyle bi şekle sokmak için önce oturup sistemi yazmak lazım. O kadar ayrıntıyı yazmak lazım bilmiyorum ama ben bilgisayar programlama dersi aldım üniversitede kıçı kırık bi hesap makinesi bile yapmakta zorlanıyorduk. Kafa patlıyordu. Bide şu var böyle bi sistemede ona göre donanım lazım. Ne bilim 2 gb ram yada çok sağlam işlemci. Bu konsepti yapan adam grafik programıyla yapmış olduğu bi konsept. Helal olsun süper çalışma olmuş ama ms ye atmamak lazım her konsept görünce. Mesela hepimiz çok laf söyledik hafıza kartına uygulama atılmaması hakkında MS ye ama kimse düşündümü acaba stabiliteyi. Tamam çok güzel olurdu atabilsek ama oyunlarda kasmaya başlayıncada bu sefer de konu açıp yok oyun kasıyor lanet olsun MS ye falan diye yazmaya başlarsınız. Hani bazen çok abartıyoruz şimdiye kadar çok gördüm bazen bende yaptım böyle abartarak şikayetçi olmayı. Emin olun 8.1 le işte MS diyeceksiniz bence.
Sevgili dostum, insan sevdikleriyle birlikte olduğu bir yerde, tasarlayacağı ürün veya yapacağı bir şeyler hakkında hayal kurar ve umut eder. Bizim gibi.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sevgili dostum, insan sevdikleriyle birlikte olduğu bir yerde, tasarlayacağı ürün veya yapacağı bir şeyler hakkında hayal kurar ve umut eder. Bizim gibi.
Birileri de gelir, düşüncesizce arının kovanına çomak sokar ve sonrası malum. Ee akabinde neler olacağını ve nasıl tepkiler alacağını hayal edemez. Senin gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?