Invoke Üye Emma-Watson' Alıntı: o bizim gezegen geriz**lı Genişletmek için tıkla ... eka'yı niye sansürlüyon? efeyılmaz' Alıntı: Yahsi batiyi izlediniz mi bilmiyorum ama orada bunlara bir sey iciriyorlar esrar. Orada cocuk bayiliyor cem yilmaz soruyor ben kimim diye o da komutan logar diyor buraya cok gulmustum Genişletmek için tıkla ... Bence gora arog çok iyiydi, yine izlesem yine gülerim. Yahşi batı da pek gülememiştim.
Emma-Watson' Alıntı: o bizim gezegen geriz**lı Genişletmek için tıkla ... eka'yı niye sansürlüyon? efeyılmaz' Alıntı: Yahsi batiyi izlediniz mi bilmiyorum ama orada bunlara bir sey iciriyorlar esrar. Orada cocuk bayiliyor cem yilmaz soruyor ben kimim diye o da komutan logar diyor buraya cok gulmustum Genişletmek için tıkla ... Bence gora arog çok iyiydi, yine izlesem yine gülerim. Yahşi batı da pek gülememiştim.
Invoke Üye Emma-Watson' Alıntı: @-qarapapaq- 1 yıl önce atmışım hacı hatırlamıyorum Genişletmek için tıkla ... Ne çabuk unutuyon
Emma-Watson' Alıntı: @-qarapapaq- 1 yıl önce atmışım hacı hatırlamıyorum Genişletmek için tıkla ... Ne çabuk unutuyon