- Durum
-
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
komik iki diyalog
bir adamla karısı yapmışlardır.
... dan sonra kadın adama sormuş:
-beni hala seviyormusun?
adam gayet sakin:
-az önce sevdik ya!
adamın ve karısının iki tane çok güzel kızları varmış.kadının 9ay sonra bir erkek çocuğu olmuş.adam kızlarım böyle güzelse oğlum kimbilir nasıl yakışıklı olacak diye düşünürmüş hep.yıllar geçmiş çocuk büyümüş ve çok tipsiz,serseri biri olmuş.adam karısına sormuş:
-başkasıyla beraber oluptamı doğurdun bu çocuğu bi kızlarımıza bak bi serseriye,doğruyu söyle kızmayacam?
karısının cevabı gecikmemiş:
-yok hayatım bu sefer değil. (anlayan anladı espiriyi )
ekleme:
internetten bulduğum 2yeni daha:
Rusça
kadın 23yaşında
Rusça kursuna gittiğimi duyan anneannemin evlere şenlik yorumu: "Bu (erkek kardeşimi göstererek) gitse anlarım da sen nataşa olmak için mi gidiyorsun?"
nataşa:Rusya'da kadın ismi olarak kullanılmaya devam edilirken 'Rus Fa**e'anlamı sadece Türkiye'ye has..
Gizli kamera
kadın 27yaşında
Bazı mağazaların soyunma kabinlerinde kamera olabileceğini öğrendiğimden beri daha bir seksi soyunup giyinir oldum o kabinlerde. Ee kısmetin nereden geleceği belli olmaz.
internetten bulduğum 2tane daha var:
Rusça kadın 23yaşında
Rusça kursuna gittiğimi duyan anneannemin evlere şenlik yorumu: "Bu (erkek kardeşimi göstererek) gitse anlarım da sen nataşa olmak için mi gidiyorsun?"
nataşa:Rusya'da kadın ismi olarak kullanılmaya devam edilirken 'Rus Fa**e'anlamı sadece Türkiye'ye has..
Gizli kamera kadın 27yaşında
Bazı mağazaların soyunma kabinlerinde kamera olabileceğini öğrendiğimden beri daha bir seksi soyunup giyinir oldum o kabinlerde. Ee kısmetin nereden geleceği belli olmaz.
Gizli kamera
- Durum
-
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...