-efşan Üye Konu Sahibi Anıl Umut' Alıntı: Hayırlı olsun. Ben Casio edifice efe 506 kullanıyorum.Yağmur çamur dinlemiyor Sabunla yıkarım arada.Biraz ağırdır ama kas yaptırdı bana Şu saat gerçekten çok hoşuma gitti,farklı rengi olursa alınır. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. Saat hoş da bende takıntı var. Ya Gc ya da Ck. Oğuzhan' Alıntı: Hayirli olsun abi. Gule gule kullan. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Kardeşim.
Anıl Umut' Alıntı: Hayırlı olsun. Ben Casio edifice efe 506 kullanıyorum.Yağmur çamur dinlemiyor Sabunla yıkarım arada.Biraz ağırdır ama kas yaptırdı bana Şu saat gerçekten çok hoşuma gitti,farklı rengi olursa alınır. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. Saat hoş da bende takıntı var. Ya Gc ya da Ck. Oğuzhan' Alıntı: Hayirli olsun abi. Gule gule kullan. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Kardeşim.
-efşan Üye Konu Sahibi FatoŞ' Alıntı: Hayırlı günlerde kullan .. Hoşmuş Saatler.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.
FatoŞ Üye Anafor.CK' Alıntı: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Bendemi alsam aynından Canom severim Erkek saati şimdiye kadar bayan saati takmadım da
Anafor.CK' Alıntı: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Bendemi alsam aynından Canom severim Erkek saati şimdiye kadar bayan saati takmadım da
netzach Üye Moda markasından saat alıp gereksiz paralar ödemeye gerek yok. Düzgün bir şey istiyorsan İsviçre yapımı saatlere bakacaksın. Pahalı geliyorsa onlar Swatch, Casio, Omega vs düşünebilirsin.
Moda markasından saat alıp gereksiz paralar ödemeye gerek yok. Düzgün bir şey istiyorsan İsviçre yapımı saatlere bakacaksın. Pahalı geliyorsa onlar Swatch, Casio, Omega vs düşünebilirsin.