badmus Üye MaxiDeal' Alıntı: Knox bootloader ile knoxsuz bootloader'ın farkını anlatan açıklayıcı bir resim Genişletmek için tıkla ... Açıkcası telefonu bi güzel benzetiyor
MaxiDeal' Alıntı: Knox bootloader ile knoxsuz bootloader'ın farkını anlatan açıklayıcı bir resim Genişletmek için tıkla ... Açıkcası telefonu bi güzel benzetiyor
The Shadow Üye MaxiDeal' Alıntı: Knox bootloader ile knoxsuz bootloader'ın farkını anlatan açıklayıcı bir resim Genişletmek için tıkla ... Bu resmi gorunce mutlu oluyorum
MaxiDeal' Alıntı: Knox bootloader ile knoxsuz bootloader'ın farkını anlatan açıklayıcı bir resim Genişletmek için tıkla ... Bu resmi gorunce mutlu oluyorum
EmekHırsızı Üye The Shadow' Alıntı: Bu resmi gorunce mutlu oluyorum Genişletmek için tıkla ... İnşallah sizede çaktırmadan güncellemeylee gömerler knox bootloaderı
The Shadow' Alıntı: Bu resmi gorunce mutlu oluyorum Genişletmek için tıkla ... İnşallah sizede çaktırmadan güncellemeylee gömerler knox bootloaderı
The Shadow Üye MaxiDeal' Alıntı: İnşallah sizede çaktırmadan güncellemeylee gömerler knox bootloaderı Genişletmek için tıkla ... Bizde knoxa gomeriz yegen
MaxiDeal' Alıntı: İnşallah sizede çaktırmadan güncellemeylee gömerler knox bootloaderı Genişletmek için tıkla ... Bizde knoxa gomeriz yegen
NextWorld Üye Anıl Bir şekilde rootla cwm kur. Rom flashla Root için download mode şart değil Impactor veya kingo dene istersen
Anıl Bir şekilde rootla cwm kur. Rom flashla Root için download mode şart değil Impactor veya kingo dene istersen
NextWorld Üye Bir şekilde sistem dosyalarına erişim gerekli buda root gerektiriyor. FastBoot var galiba ben bilmiyorum.
Bir şekilde sistem dosyalarına erişim gerekli buda root gerektiriyor. FastBoot var galiba ben bilmiyorum.
NextWorld Üye Bilmiyorum cidden Olay Senin mevcut romundaki download modunun arızalı olması Çözüm= Rootlayıp Rom Atmak. Başka yol yok maalesef Sen neden rootlamak istemiyorsun ki
Bilmiyorum cidden Olay Senin mevcut romundaki download modunun arızalı olması Çözüm= Rootlayıp Rom Atmak. Başka yol yok maalesef Sen neden rootlamak istemiyorsun ki