qalk Üye ya bende cz deyken mageler party kurup cz'nin önünde toplanıp habire nowa atıyolar çok uyuz oluyorum
thunjay Üye Priestlerden malice, parazit falan yemek .. pff en nefret ettiğim şey ve de boss keserken DC yemek inanılmaz kötü
Priestlerden malice, parazit falan yemek .. pff en nefret ettiğim şey ve de boss keserken DC yemek inanılmaz kötü
blackh4wk Üye Kaliteli bir partideyken (70+) partisi DC yemem Adamların Ks yapmaları Lag sonucunda haberim olmadan yatmam xD xD
Kaliteli bir partideyken (70+) partisi DC yemem Adamların Ks yapmaları Lag sonucunda haberim olmadan yatmam xD xD
roLf'Us Üye CEZA_KESKINKILIC' Alıntı: disconnect werdii zamanlar ha bide bigün tam dark mare kesioduk cafede elektrikler gitti, sonra bidaaki girişimde yatmışım o zmn sinir olduydum, kırıyordum aleti Genişletmek için tıkla ... Dm Keserken cafede eLektirikler gittiyse Knight'n Sucu ne Ben Onu Anlayamadım xD
CEZA_KESKINKILIC' Alıntı: disconnect werdii zamanlar ha bide bigün tam dark mare kesioduk cafede elektrikler gitti, sonra bidaaki girişimde yatmışım o zmn sinir olduydum, kırıyordum aleti Genişletmek için tıkla ... Dm Keserken cafede eLektirikler gittiyse Knight'n Sucu ne Ben Onu Anlayamadım xD
cLuBBeRzAn-CoCo Üye roLf'Us' Alıntı: Dm Keserken cafede eLektirikler gittiyse Knight'n Sucu ne Ben Onu Anlayamadım xD Genişletmek için tıkla ...
roLf'Us' Alıntı: Dm Keserken cafede eLektirikler gittiyse Knight'n Sucu ne Ben Onu Anlayamadım xD Genişletmek için tıkla ...