maxicepnebi Üye Empire Online da iken Dark Land denen yere gitmiştik ve ss burda charımın ismi Dracula --------------- Ekleme --------------- Savaşta 10 kişi ile zar zor kestiğimiz Attila ALoNe akar --------------- Ekleme --------------- Ve orclar afk iken Bi novada ben atayım dedim belki uyanırlar
Empire Online da iken Dark Land denen yere gitmiştik ve ss burda charımın ismi Dracula --------------- Ekleme --------------- Savaşta 10 kişi ile zar zor kestiğimiz Attila ALoNe akar --------------- Ekleme --------------- Ve orclar afk iken Bi novada ben atayım dedim belki uyanırlar
maxicepnebi Üye pvp bu xD....EMPİRE ONLİNE BU SAĞLAM SERVERDIR....GMLER BANLIYO...HİLE KULLANANLARI BANLIO YARINA KALMIO İŞLERİ Xd --------------- Ekleme --------------- bu ilk resimde empire online'nin forum sitesinde resim yarışmasında birİnci seçildi..warrior dracula xD...DARK LAND
pvp bu xD....EMPİRE ONLİNE BU SAĞLAM SERVERDIR....GMLER BANLIYO...HİLE KULLANANLARI BANLIO YARINA KALMIO İŞLERİ Xd --------------- Ekleme --------------- bu ilk resimde empire online'nin forum sitesinde resim yarışmasında birİnci seçildi..warrior dracula xD...DARK LAND
bozkuss Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız (: Bu da Benden --------------- Ekleme --------------- --------------- Ekleme --------------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız --------------- Ekleme --------------- Server RonarK
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız (: Bu da Benden --------------- Ekleme --------------- --------------- Ekleme --------------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız --------------- Ekleme --------------- Server RonarK
roLf'Us Üye Böyle bir konu zaten sabitlenmiştir. Modlarımıza duyurulur konunun kapatılıp çöpe atılmasını rica ediyorum Teşekkürler
Böyle bir konu zaten sabitlenmiştir. Modlarımıza duyurulur konunun kapatılıp çöpe atılmasını rica ediyorum Teşekkürler