Gulu Gulu
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Ama karşı cins olduğu için heyecandan konuşamıyorum.Erkekle konuşur gibi konuş eğer sadece arkadaş olacaksan kızla
Bi kızla karı kız muhabbeti bile yaptığım olmuştur
kendini geliştirmen lazım. Bende böyleydim, tedavisini biliyorum. Amerikan gençlik filmlerini izleyeceksin kardeşim. O zaman izleye izleye oradaki gençler gibi konuşmaya başlayacaksın bi anda değişeceksin, ben öyle oldum. Amerikan pastası 1 den 8 e kadar önce izle. bunları izleyince bakış açın değişecek. İzledikten sonra daha 10larca gençlik filmleri var. ben hepsini izledim. Eskiden hiç bi kızla konuşamayan asosyalken şimdi tanımadığım bi kızla bi anda muhabbete girebilirim. Bu yönten sana işe yarar mı bilmiyorum bence yarar ama iş kafada bitiyor. sen gene deneAma karşı cins olduğu için heyecandan konuşamıyorum.
Amerikan pastası haricnde önerebileceğin filmler var mı güzel olan. İmdb yüksek olankendini geliştirmen lazım. Bende böyleydim, tedavisini biliyorum. Amerikan gençlik filmlerini izleyeceksin kardeşim. O zaman izleye izleye oradaki gençler gibi konuşmaya başlayacaksın bi anda değişeceksin, ben öyle oldum. Amerikan pastası 1 den 8 e kadar önce izle. bunları izleyince bakış açın değişecek. İzledikten sonra daha 10larca gençlik filmleri var. ben hepsini izledim. Eskiden hiç bi kızla konuşamayan asosyalken şimdi tanımadığım bi kızla bi anda muhabbete girebilirim. Bu yönten sana işe yarar mı bilmiyorum bence yarar ama iş kafada bitiyor. sen gene dene
Onlar zaten gayet güzel filmler ımdb de iyi. Haricinde geyik muhabbeti 1 2 izleyebilirsinAmerikan pastası haricnde önerebileceğin filmler var mı güzel olan. İmdb yüksek olan
Neden ki?Konuşamaman daha hayırlı.
Kardeşim durumu güzel açıklamış.Kardeş bu filmle filan olcak iş değil. Sen kendi kafanda bitirmen lazım. Geçen seneye kadar çok çekingendim. Ama sonradan farkına vardım insanlar beni çok cool filan sanıyolarmış.özetle kimse sana ezik bir tip gözüyle bakmıyor. Sen ne kadar insansan onlarda o kadar insan. Onlarda burnunu karıştırıyo
Anlatım içni teşekkürlerKardeş bu filmle filan olcak iş değil. Sen kendi kafanda bitirmen lazım. Geçen seneye kadar çok çekingendim. Ama sonradan farkına vardım insanlar beni çok cool filan sanıyolarmış.özetle kimse sana ezik bir tip gözüyle bakmıyor. Sen ne kadar insansan onlarda o kadar insan. Onlarda burnunu karıştırıyo
Kesinlikle en doğru yorum olmuş. Konuşma kardeşim. Bir Müslüman'a yakışmaz boş yere karşı cins ile konuşmak. Eşini düşün. Elbet uygun yaş gelince helal dairede konuşursun. Şimdilik gerek yok böyle şeylere.Konuşamaman daha hayırlı.
Yok artık! Konuşmaktan söz ediyoruz hani insanların birbirleriyle iletişim kurdukları, sevincini üzüntüsünü paylaştıkları bi eylem. Arkadaş kendine hayat arkadaşı veya sevişmek için partner aramıyor, normal dostça nasıl sohbet edileceğini soruyor. Çok yanlış bi düşünce insanın karşı cinstekilerle konuşmamasını ve buna gerek de olmadığını düşünmek. İyi kız arkadaşlara her zaman ihtiyaç var. Erkekler ne yazık ki onlar kadar hassas düşünemiyoruz. Kız arkadaşımla aramı düzeltmeme kaç kere yardım etti bilmiyorum yakın bayan dostlarım. Karşıdaki kişiyi ırk, din, cinsiyet gibi kavramlarından soyutlayıp sadece insan olarak gördükten sonra dünya gerçekten çok daha güzel oluyor.Kesinlikle en doğru yorum olmuş. Konuşma kardeşim. Bir Müslüman'a yakışmaz boş yere karşı cins ile konuşmak. Eşini düşün. Elbet uygun yaş gelince helal dairede konuşursun. Şimdilik gerek yok böyle şeylere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?