Kızlara rezil olduğunuz anlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ooovvv

yok yok iyi böyle hiç yazmayayım

bir grup kız oturuyordu arkadaşlarla yanından geçiyorduk kızın biri yem yeşil elbise giymişti ama alımlı bi kızdı arkadaşa döndüm kızın yanında yaz geldi geçti de bi yeşile oturamadım dedim kız döndü üzülme bak orda manav var git bi salatalık alda üstüne otur dedi ben deki durumu siz anlayın

WaLLcoT

Üye

çok fena oturmuş

MaxipmaN

Üye

naptın müdürrr?

__xXx__

Üye

ben olsam dayaktan öldürürdüm

DDorlion

Üye
Arkadaşımla Bisikletle Artist Bi Şekilde Gidiyoruz Böyle Bizim Eskişehirde Kanlıkavak Diye Bir Park Var Baya Büyük Ortadan Porsuk İkiye Ayırıyo Kanlı Kavağı Bizde Köprüdeydik Öbür Tarafa Geçmek İçin Ben Kaydırma Amacıyla Hızlandım Ve Kaydırdım Sağa Yatırdım Herşey Normaldi Son Ana Kadar Arkadaşım Bana Doğru Geliyo Frene Basma Sesiyle Karışık aaaaaaaa Diye Bağırıyodu Sanırım Sonra Küt Bana Bi Girdi Dreksiyon tam kolmdan kolum kanamaya başladı ama girerkenki hızı vardı yine heralde bi 15 - 20 kolum bikaç kat delindi gibi bişey sonra bn o an acısını hissetmedim gülüyoz falan arkadaşta nası olduğunu hala anlamadık ama göğsünü bi yere çarptı heralde dreksiyona çarptı oda çarpışmanın şiddetiyle sonra yanımızdaki kız bize manyakmısınız nesiniz bilmemne bağırıyo o an dikkat etmedim ama köprüdeki diğer insanlarda kesin bize bakmıştır Kısacası Rezil Olduk Rezil

Bir keresinde bir sürü kızın karşısında ayağım takılıp düşmüştüm. tabi aldırış etmedim sonuçta onlarda insan kimsenin kimseden üstünlüğü yokki utanayım veya rezil olayım

ismail

Üye
sanırım bende dışımdan şarkı okurken yanımdan geçen kızlara razıl oluyorum

evren991

Üye

dayi yeserdin mi dogru soyle

Yaz tatili bitmiş ve okuluna büyük bir heyecanla gelen genç, kız arkadaşlarıyla yaz hakkında konuşmaktadır:
kız arkadaşlarından birinin "eee sen ne yaptın bakalım tatilde?" sorusuna genç arkadaşımız orta seviye ses tonuyla ve mutlu bi şekilde "hiiiç" diyeceğine dudaklarının kapalı olduğunu fark edemeyip ağzından "h" harfi yerine "p" harfinin çıkması, o acımasız "*iiiiiç" kelimesinin ağzından çıkması ve sınıfın bir anlığına sessizliğe boğulması, sınıf için bi anlıktı lakin o gencin ağzını bıçak açmayacağı bir gündü...
Not: O gencin ben olduğumu söyleyip de daha da rezil olmak istemem tabi, anladınız di mi değerli forumdaşlarım? ...

birgün okulda top oynanıyordu. Birisi topu bi attı okulun bahçesindeki can ağacının üzerinde kaldı top. Millet taş falan atıyordu. Benim de yanında kız vardı bi tane maksat hava atmak deyip taş atanların biraz uzağından taşı bi attım aman Allahım dedim atmaz olaydım o taşı. Millet hepsi ağaca atıyor taşı topu tutturamıyor. Ben ne ağacı tutturdum ne de ağacın 10 metre yakınını. Taş elinden kayıp çok saçma bir yere gitmişti o zaman rezil oldum ışte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...