Tekno_Kaplan
Üye
Okulda servise binmeden kantinden su alayım dedim şans bu ya bağcıklarım açılmış tam kantinin önünde üstelik te bizim servisten kızların önünde şaaak yere yapıştım Coğrafya hocamız(tam kafa adamdır) o anda bombayı patlattı olum kalk yeri öpme ben sana kız bulurum onu öpersin o anda morardım serviste bana bakan gülmüştü o gün ne rezil olmuştum
Ooovvv
bak işte bu harbi kötüymüş ben şimdi bişi yazsam muhtemelen uyarı alırım
Ooovvv
yok yok iyi böyle hiç yazmayayım
bir grup kız oturuyordu arkadaşlarla yanından geçiyorduk kızın biri yem yeşil elbise giymişti ama alımlı bi kızdı arkadaşa döndüm kızın yanında yaz geldi geçti de bi yeşile oturamadım dedim kız döndü üzülme bak orda manav var git bi salatalık alda üstüne otur dedi ben deki durumu siz anlayın
Dershanenin kantininde 2-3 tane kıza fizik dersi anlatırken öksürdüm ve ağzımda o yeşilimsi şey fırlayıp kitabın üstüne yapıştı ufak tefekte değildi o an kızardğım kadar hiç bir zaman kızarmadım halada unutamıyorum
bir grup kız oturuyordu arkadaşlarla yanından geçiyorduk kızın biri yem yeşil elbise giymişti ama alımlı bi kızdı arkadaşa döndüm kızın yanında yaz geldi geçti de bi yeşile oturamadım dedim kız döndü üzülme bak orda manav var git bi salatalık alda üstüne otur dedi ben deki durumu siz anlayın
merak etme büyüyünce unutursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?