Kızlara rezil olduğunuz anlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lolaman

Üye
Evet beyler Foklar Çok Yalnız Onlara Yardım Edelim..... I you fok fish

Revengeful

Emekli Yönetici

lolaman

Üye
Mert rica atsem profil resmini değişebilirmisin yüzsüz bi adamı koymuşun oraya insanın kanını donduruyor..

lolaman

Üye
Eh işte biraz öyle oldu ama ne yapak

lolaman

Üye
Kimmiş o gelsin güngörene

sizi gidi ergenler..

lolaman

Üye
Yok canım.Terbiyeli çocuklarız biz

Revengeful

Emekli Yönetici

İlkokulda ve lisede böyle sınıf arkadaşlarım oldu. Sözde büyüdüklerini kanıtlıyorlar. Erkek olduklarını yeni farkediyorlar. Ergenlik işte.

Tepkiler: HacKLess

lolaman

Üye
Bazen gerçekten çocukça davrandıkları oluyor ama yetişkinlige geçiş döneminde normal şeyler bunlar..

Revengeful

Emekli Yönetici
Bazen gerçekten çocukça davrandıkları oluyor ama yetişkinlige geçiş döneminde normal şeyler bunlar..
Normal mi ? Her yetişkinliğe geçişte herkes bu hareketleri yapsa dünya sapıktan geçilmezdi. Ben ve diğer normal insanlar neden yapmadı ? O hareketleri yapan arkadaşlarının gelecekteki hallerini merak ediyorum.

lolaman

Üye
Zaten notları berbat durumda 1 tanesinin karnesinde 5 yok en iyi notu 3. 7 tane 1 i var

Dershanenin kantininde 2-3 tane kıza fizik dersi anlatırken öksürdüm ve ağzımda o yeşilimsi şey fırlayıp kitabın üstüne yapıştı ufak tefekte değildi o an kızardğım kadar hiç bir zaman kızarmadım halada unutamıyorum

CABBAR

Üye

Yuh

ByKatre

Üye

WaLLcoT

Üye
Okulda servise binmeden kantinden su alayım dedim şans bu ya bağcıklarım açılmış tam kantinin önünde üstelik te bizim servisten kızların önünde şaaak yere yapıştım Coğrafya hocamız(tam kafa adamdır) o anda bombayı patlattı olum kalk yeri öpme ben sana kız bulurum onu öpersin o anda morardım serviste bana bakan gülmüştü o gün ne rezil olmuştum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...