Oğuzhan Üye x-scarface' Alıntı: cikcik annem evlenme diyo zaten Genişletmek için tıkla ... Anneler öyle der sonra baktı ki yaşlanıyor ben torun istiyorum der (sanki çok biliyorum da )
x-scarface' Alıntı: cikcik annem evlenme diyo zaten Genişletmek için tıkla ... Anneler öyle der sonra baktı ki yaşlanıyor ben torun istiyorum der (sanki çok biliyorum da )
Ali58_58 Üye abi herşeyi almışız olan olmuş bize centilmenlik kıza düşenleride alırız artık madem battık tam batalım
abi herşeyi almışız olan olmuş bize centilmenlik kıza düşenleride alırız artık madem battık tam batalım
agaLess Üye Bnce eniyisi kacirin pazar gunu dugunum var simdiden 60 binlira gitti burdaki kurallar bizim kizda gecmiyor
Bnce eniyisi kacirin pazar gunu dugunum var simdiden 60 binlira gitti burdaki kurallar bizim kizda gecmiyor
Oğuzhan Üye metalci melek' Alıntı: O zaman ben kaciracam bu kizi baska care kalmadi Genişletmek için tıkla ... Oldu canim Busra ablamiz cakar yumrugu bir tane pasa pasa dugun olacak o kadar
metalci melek' Alıntı: O zaman ben kaciracam bu kizi baska care kalmadi Genişletmek için tıkla ... Oldu canim Busra ablamiz cakar yumrugu bir tane pasa pasa dugun olacak o kadar
agaLess Üye Kabız Civciv' Alıntı: Oldu canim Busra ablamiz cakar yumrugu bir tane pasa pasa dugun olacak o kadar Genişletmek için tıkla ...
Kabız Civciv' Alıntı: Oldu canim Busra ablamiz cakar yumrugu bir tane pasa pasa dugun olacak o kadar Genişletmek için tıkla ...