nub
Üye
-
Konu Sahibi
-
Öncelikle sizden ciddi anlam da etkilendim . Güzelliğiniz ruhuma hitap etti diyebilirim .
Senin gibi güzel bir kızla arkadaş olmak , sevgili olmak beni gururlandırdığı kadar , mutlu da edecektir .
Ne dersin ?
Çok mu resmi oldu ne ?
Öncelikle sizden ciddi anlam da etkilendim . Güzelliğiniz ruhuma hitap etti diyebilirim .
Senin gibi güzel bir kızla arkadaş olmak , sevgili olmak beni gururlandırdığı kadar , mutlu da edecektir .
Ne dersin ?
Çok mu resmi oldu ne ?
abi ben böyle teklif etsem varya kız hazır ol durumuna geçerÖncelikle sizden ciddi anlam da etkilendim . Güzelliğiniz ruhuma hitap etti diyebilirim .
Ne dersin ?
Çok mu resmi oldu ne ?
Ne dersin ?
Çok mu resmi oldu ne ?
Ne dersin ?
Çok mu resmi oldu ne ?
''-Ey dilberi rana! Ey tesadüf-ü
müstesna! O mahrem suratınızı
görünce size lahza-i kalpten
sarsıldım... Niyetim acizane-i taciz
etmek değildir...Bilakis efkar-i
umumiyede ufak bir aile bacası tüttürmektir.. Sözlerim sizi temin ve
tatmin edecekse şayet,zevc-i...
izdivacınıza talibim!..''
----------Eklendi @ 21:36:04 ---------- Yazıldı @ 21:34:04 ----------
Veya Toprağım Şu Da Olur
"- slm nbr bnmle çıkr msn cvp bekliorm çok acil kib bye"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?