Kıyafet Serbestliği !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Kıyafet Serbestliği !
Evet arkadaşlar bildiğimiz üzere okullarda kıyafet serbestliği söz konusu kimimiz seviniyor acaba yarın ne giysem kimimiz düşünüyor acaba yarın ne bulup ta giyeceğim ! Aslında bu durumda utanması gereken onlar değil onları bu hâle getirenlerin utanması gerekir. Bu kardeşlerimizi kimse düşünmüyor ! Zenginleri doyurmak fakirleri doyurmaktan daha zordur !

 
Tepkiler: seytan_avcisi

Türe

Üye
İşi duygusallığa vurmanın alemi yok. Bu formaların mantığı askeri düzendir. Zengin-fakir gizlemek değil. Öyle olsa bile bu ayrım olsun artık. Fakir olmak kimsenin suçu değil. İsyanını devlete yapsın ve artık toplumca buna isyan edelim.
 
Tepkiler: Peocawe
    Konu Sahibi

Kimsenin duygusallığa vurduğu yok ayrıca benim yaptığım yorumlara sürekli polemik yapıyorsun artık sinirlenmeye başladım. Ya yorum yapma ya da yorum yapacaksan sorun çıkarma.
 
Tepkiler: .Murat.

Mobilator

Emekli Yönetici
Bu yeni yönetmelikte hiç mantık göremiyorum. Ömrü en fazla 2 yıl olur herhalde. Eğer daha uzun sürerse Türkiye abarttığı batılılaşma yolunda koca bir adım daha atmış olur. Ne var sanki bu batıda?
 

Türe

Üye


Kimsenin duygusallığa vurduğu yok ayrıca benim yaptığım yorumlara sürekli polemik yapıyorsun artık sinirlenmeye başladım. Ya yorum yapma ya da yorum yapacaksan sorun çıkarma.

Sana yapilmis yorum yok. Cok istiyorsan sayet ustune alin. İstedigimi yazarim.
 

Dereck

Üye
Böylece Atatürk'ün yaptığı tüm devrimler yavaşş yavaşşş ortadan kaldırılır...
 

Türe

Üye

Batilislasma diyoruz ama ingilterede formal duzen var
 

yok abi yanılıyorsun.sana şöyle izah edeyim:lisede bir çocuğun olsun.genellikle çocuklar lisede ergenlik çağının en ateşli dönemindedir.ergen sürekli ama sürekli üstüne başına dikkat eder ve kendisine hayali izleyici kitlesi oluşturur,kendisini her durumda -sadece kıyafette değil;aynı zamanda derste,sportif faaliyetlerdeki performanslarda buna benzer diğer şeylerde- diğer arkadaşlarıyla ve çevresindekilerle karşılaştırır.şimdi senin çocuğun bir ergen ve sizin de maddi durumunuzun pek iyi olmadığını varsayalım.çocuğun çok da iyi giyinemiyor ve senden iyi giyinmek için yüksek isteklerde bulunuyor(marka olayı).e sen de bunu alacak maddi gücü bulamıyorsun ve hem sen hem de çocuğun zor durumda kalıyorsunuz.illa marka olmasına gerek de yok.kızları bilirsin,bazıları kıyafet odası yaparlar deyimi yerindeyse ve giyecek bir şey bulamazlar.biraz düşün yanlış mı?
 

Türe

Üye

Hacım ben yanlış demiyorum zaten Lakin bu onların suçu değil ki , bu durumda isek bizi yönetenler ve böyle yönetilmemize izin verenler suçludur. Yani bu durumu yuvarlayıp büyüterek bir tepki oluşturmalıyız göüşündeyim şahsen. Ama elbette o yönü de olumsuz bir sonuç doğuracak..


- - - Eklendi - - -



O batıdan sayılmaz, biraz kuzeye kayıyor

Avrupa ülkesi sonuçta
 

Şakasına dedik biliyoruz
 
Tepkiler: Türe

tamam bakalım sorun yok o zaman yazdığım yazılar boşa gitti desene yok yok,okuyan bilgilenir
 
hadi beyler tartışma çıkaralım benimde yorum sayım artsın

ahah şaka bi yana serbestlik derken dahada kısıtladılar öğrencileri bakın görün oleeey serbest diyenler neden serbest diye bağıracak seneye çoğu şey kısıtlanmış
 
Tepkiler: kullanıcıadları

kıyafet konusunda kısıtlama mı?
 
evet serbest diyorlar ama değil

- - - Eklendi - - -

maddeleri okuyun
 
Tepkiler: kullanıcıadları

iyavuzoz

Üye
sadece liselere serbest olsa daha mantıklı olurdu diye düşünüyorum
 
Tepkiler: seytan_avcisi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...