KAYIP-ADAM
Üye
-
Konu Sahibi
-
o kitabı bilmiyordum. önce ona başlıyayım o zaman. Yüzüklerin efendisi ile ilgili bağlantılı kitaplar varmı başka (Hobbit gibi)?hobbit ve yüzüklerin efendisi serisine başlamadan önce silmarillion'u okumanı tavsiye ederim. orta dünyanın tarih kitabı denilebilir.
tolkien'in kayıp öyküler kitabı var oğlu tarafından derlenmiş. ama silmarillion'u okuduktan sonra onları okumaya pek gerek kalmıyor çünkü bi nevi silmarillion'un taslağı gibi oluyor onlar.o kitabı bilmiyordum. önce ona başlıyayım o zaman. Yüzüklerin efendisi ile ilgili bağlantılı kitaplar varmı başka (Hobbit gibi)?
Tavsiye için teşekkürler okuduğum seri bitirdikten sonra bu kitabı okumaya başlarımtolkien'in kayıp öyküler kitabı var oğlu tarafından derlenmiş. ama silmarillion'u okuduktan sonra onları okumaya pek gerek kalmıyor çünkü bi nevi silmarillion'un taslağı gibi oluyor onlar.
ha bi de eksik bilgi olmasın şimdi aklıma geldi. silmarillion'daki bi olayın ayrıca işlendiği bi kitap var hurin'in çocukları diye. ben okumadım ama okuyan arkadaşım önermişti bana. orta dünya ve numenor'un bitmemiş öyküleri(unfinished tales) var. bu kitap tolkien öldükten sonra yarım kalıyor ve oğlu tarafından babasının yarım bıraktığı şekliyle sunuluyor.Tavsiye için teşekkürler okuduğum seri bitirdikten sonra bu kitabı okumaya başlarım
kitap hangi kitabın devamı , yani hangisinden sonra başlanmalı ?ha bi de eksik bilgi olmasın şimdi aklıma geldi. silmarillion'daki bi olayın ayrıca işlendiği bi kitap var hurin'in çocukları diye. ben okumadım ama okuyan arkadaşım önermişti bana. orta dünya ve numenor'un bitmemiş öyküleri(unfinished tales) var. bu kitap tolkien öldükten sonra yarım kalıyor ve oğlu tarafından babasının yarım bıraktığı şekliyle sunuluyor.
tolkien dayı ölmeden halletseydi bu sıkıntı hiç olmayacaktıkitap hangi kitabın devamı , yani hangisinden sonra başlanmalı ?
Sabit bi sıralama yok sanırım , yüzüklerin efendisi'nden sonra okursam bi sıkıntı olmaz sanırım. en son okurum kitabıtolkien dayı ölmeden halletseydi bu sıkıntı hiç olmayacaktıilk silmarillion'u okuduktan sonra diğerlerini okuyabilirsin sıkıntı olacağını zannetmiyorum. çünkü belli başlı temelleri öğrenince diğerleri bilmediğin şeyleri anlatmıyor. aradaki ufak boşlukları doldurarak ilerliyor
TeşekkürlerKitleler Psikolojisi - Gustave Le Bon
1084 - George Orwell
Divan - İrvin D. Yalom
Konusu Ne? Daha Mukaddes Kavgamı Bitiremedim Yarısında Kaldı
Araplar ve İsrail
Yazar : Ahmed Deedat
çatışma mı uzlaşma mı yan konuKonusu Ne
Artık Filistin Yok Google mapsten Bak İsrael Yazmış Kitapsızlarçatışma mı uzlaşma mı yan konu
ana konu da Filistin - İsrail
onlar maps ta öyle yapsınlar no problemArtık Filistin Yok Google mapsten Bak İsrael Yazmış Kitapsızlar
Bu Ekonomi ve Dışa Bağımlılık İle Yemezonlar maps ta öyle yapsınlar no problem
biz oraya bi girsek israil i eski sınırları içerisine kadar sokarız
ilerde cinım ilerdeBu Ekonomi ve Dışa Bağımlılık İle Yemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?