Kısaca iPhone 5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Kısaca iPhone 5
Diğer konularda iPhone 5'in tanıtıldığı konferansdan daha çok bahsedildi ve konu daha çok konferens ağırlıklıydı.. Bende iPhone 5'in özelliklerinde kısaca ve genel olarak bahseden bir konu açayım dedim ve bu konuyu açtım iyi incelemeler (sadece 517 kb kotanız gitti)

Yorumlarınızı bekliyorum

Türe

Üye
veysel Apple in sitesindeki video yu da koyarsan iyi olur

panorama,a6,ekran boyutu dışında bildiğimiz apple

Türe

Üye
Begenmekle sizin yaltiginiz farkli mehmet sana bisey demiyorum yanlis anlama. iPhone 4s : iOs 5 , iPhone 5 : iOS6 İLE GELDİ BU ARADA

Konu Sahibi
...

buraya yazdığımı sildim olmadı yav.

Konu Sahibi
Begenmekle sizin yaltiginiz farkli mehmet sana bisey demiyorum yanlis anlama. iPhone 4s : iOs 5 , iPhone 5 : iOS6 İLE GELDİ BU ARADA

vede iphone 4 + 4s + 3gs ücretsiz bir şekilde ios6 ya terfi edebilecek

CasuS_87

Üye
Bence güzel telefon .. Ekran boyutunu büyüttükleri iyi oldu bence . Çoğu kişi ekran boyuntu küçük diye almıyodu ıphoneyi

ben bunu zaten gayet begendim ama fazla bi değişiklik olmamış en önemlisi de tasarımi. Iphone zaten kendine güveninden böyle bi telefon çıkardı nokia gibi zor bi durumda olsaydı bu şekil bi telefondan çok daha üstün birşey çıkartırdı. Zaten bu da az satmayacaktir.

Türe

Üye

benim tepkim sana degildi alinma sakin ustune

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...