aras248
Üye
İşte Nokiadan bi qerzeklik daha. Adamlar haklı. Bu arkadaşın paylaştığı resimde Telefonun alt kapağının vida aksam bölümü plastik malzemeden yapılmış ve bu sebepten bu tarz düşmelerde kırılabildiği görülüyor. Telefona yazık olmuş geçmiş olsun. İnsan kalkıp 1000 TL veriyorsa elbette ki herşeyi istemek hakkıdır. Zira 10 cm'lik bir cihaza 1000 TL veriyorsak buda abes kaçmaz sonuçta bununda maliyeti kendini öldürse 300-400 TL dir diye düşünüyorum. Madem yapıyorsun o küçücük bağlantı aksamınıda metal yapsana.
Ayrıca dostum Telefona kullandığın kılıf çok hoş çok güzel olmuş arka tarafı nasıl acaba keşke arka resminide koysaydınkılıf silikon mu yoksa sert oturtma mı, kılıfın bi adı var mı nasıl buluruz ya bunu.
--------------- Ekleme ---------------
Telefon bu haldeyken kırılan kısmı geri taktığında menü tuşu çalışıyor mu dostum?
kardeşim bu kılıfı nerden temin ettin çok hoş duruyor hoşuma gitti açıkcası...
kesinlikle cihazın kapağını başka yerden taktırma garantin tamamen biter öylede para vereceksin böylede 20-30 fazla ver garantiye yaptır sen yinede...
Ayrıca dostum Telefona kullandığın kılıf çok hoş çok güzel olmuş arka tarafı nasıl acaba keşke arka resminide koysaydınkılıf silikon mu yoksa sert oturtma mı, kılıfın bi adı var mı nasıl buluruz ya bunu.
ARKADAŞ GEÇMİŞ OLSUN BENDE N8 ALCAM TAVSİYE EDER MİSİN ??????????????
öncelikle geçmiş olsun arkadaşım eğer yetkili servise verip yaptırırsan sadece senden kırılan parçanın ücretini alacaklar ve garanti süren devam edecek yada başka yetkisiz serviste daha ucuza yaptırıcan telefon garanti dışı kalacak
kardeşim bu kılıfı nerden temin ettin çok hoş duruyor hoşuma gitti açıkcası...
kesinlikle cihazın kapağını başka yerden taktırma garantin tamamen biter öylede para vereceksin böylede 20-30 fazla ver garantiye yaptır sen yinede...
arkadaşlar telefonla arayıp 3 5 yeri sordum daha önce söledigim gibi hepsinden bahsettigim olumsuz yanıtı aldım.. FAKAT
bugun önünden geçerken bi uruyip soriim dedim Bakırköy KVK 'ya toplam 5 dakika sürdü garanti kapsamında aldılar telefonu ayrıca N8lerin servis sıralamasında önceligide varmış böyle bir detayda öğrendim
telefonla konuşmak yerine bizzat servise gitmek bazen daha güzel sonuçlar dogurabiliyor
aras248 arkadasım sende bir şansını dene derim..
arkadaşlar telefonla arayıp 3 5 yeri sordum daha önce söledigim gibi hepsinden bahsettigim olumsuz yanıtı aldım.. FAKAT
bugun önünden geçerken bi uruyip soriim dedim Bakırköy KVK 'ya toplam 5 dakika sürdü garanti kapsamında aldılar telefonu ayrıca N8lerin servis sıralamasında önceligide varmış böyle bir detayda öğrendim
telefonla konuşmak yerine bizzat servise gitmek bazen daha güzel sonuçlar dogurabiliyor
aras248 arkadasım sende bir şansını dene derim..
Nasıl garanti kapsamına aldılar acaba ne konuştunuz ne yaparak aldılar? Bilgimiz olsun da başımıza geldiğinde ne yapacağımızı bilelim.
N8 almak iddaadan 50 tl bastm 1255 tl tuttu 5800 kullanıyorum o kdar memnunumki degistermek te istemiyorum madem burda herkes N8 kullanıyo sizce yazımı bekliyim hemenmi alıyım ?
önce deskteki bayan arkadaşa güler yüzlü bi şekilde bakın telefonuma ne oldu die gösterdim.. üzüldü fakat böyle bir şey garanti kapsamına girmez dedi..
bende
''hanfendi şöyle bir telefona bakın dedim bir tane çizik veya ezilme göremessiniz böyle bişey nasıl kullanıcı hatası olabilir içerden vidanın takıldıgı yer kırılmış işte nasıl kırılır anlamıyorum dedim''
cewap telefondakiyle aynı oldu ; isterseniz komple kasası degişebilir tek parça degişimi yok tabii ücreti karşılıgında ve cihaz garantiden cıkar dedi..
size hayatta yaptırmam o zaman dedimoda yinede bi soralım degip içeri müdüre gönderdi
giden eleman hemen geldi '' Garanti kapsamında servise gönderilsin '' dedi.. rahat bir nefes aldım..
formda COS: Kozmatik Problemi (Genel) Alt panel cıkmış ... olarak yazılmış..
4 gün oldu vereli daha beklemedeyim fakat
N8 leri diger cihazlara nazaran daha hızlı geri aldıklarını belirtti... bir önceligi varmış görücez bakalım..
--------------- Ekleme ---------------
hemen al hemen telefonum yok 4 gündür
eski N97mi kullanıyorum şimdi kıymetini cok daha fazla anladım telefonun..
hazır iddayıda vurmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?