kingston 4gb flash disk yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
kingston 4gb flash disk yardım
4gb falsh disk aldım okuma yazma hızını nasıl öğrenebilirim fiyat 20 ytl

mucaht

Üye
arkadaşlar ben de boyle 4gb flash disk i wista da ram olarak kullandım ama bita flash olarak kullanamıyorum ne yapmalıyım fikri olan varsa cevap atsın lütfen flsh ı kullanamıyorum ne zamandır

arkadaşlar ben de boyle 4gb flash disk i wista da ram olarak kullandım ama bita flash olarak kullanamıyorum ne yapmalıyım fikri olan varsa cevap atsın lütfen flsh ı kullanamıyorum ne zamandır

Arkadaşım bilgisayarın son modellerdense usb girişleri çalışır... Fakat Xpden vistaya döndüysen yani ana kart eski modelse usb driverı yüklemen lazım yoksa usb girişlerini vista görmez...

gitti gidiyor.comda 128gb flaş bellekler var50 tl ye bunlar sahtemi bilgisi olan varmı güvenilebilirmi yardımcı olursanız sevinirim

anl_tr

Emekli Yönetici
gitti gidiyor.comda 128gb flaş bellekler var50 tl ye bunlar sahtemi bilgisi olan varmı güvenilebilirmi yardımcı olursanız sevinirim

öncelikle konu 2008in konusu yeni başlık altında konu açmanız daha uygun olacaktı.
Genellikle sahte oluyor çünkü orjinal 128gb flaş bellekler 100-200tl civarında.
Sahte özellikli ürünleri ntfs formatına çevirip içine 8gb iso imaj atın,artı flas toolkit programı ile test yapabilirsiniz.
Şuan için piyasadaki çogu 128gb bellekler sahtedir uzak durun.

bencede

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım bilgisayarın son modellerdense usb girişleri çalışır... Fakat xpden vistaya döndüysen yani ana kart eski modelse usb driverı yüklemen lazım yoksa usb girişlerini vista görmez...

bencede...

61semih

Üye
gg de cok sahte urun var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...