Legendary_484 Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Bir daha yaparsan disipline gidersin anlamını taşıyor ve siciline işleniyor kınama aldığın. Askeriye, polislik vs girişlerde sorun çıkarabilir ve bazı devlet imkanlarından yararlanamazsın. Burs, yurt vs.. Ama okulun inisiyatifine kalmış. Genişletmek için tıkla ... sanırım bu konularda pek bilgin yok zaten disipline gittim disiplin ceza olarak kınama verdi ---------- Eklendi @ 16:38:16 ---------- Yazıldı @ 16:35:58 ---------- kraldost' Alıntı: bana okul müdürünün numarasını ver senin işini hallederim (ciddiyim ) Genişletmek için tıkla ... hayırdır erdoğan akraban mı?
Revengeful' Alıntı: Bir daha yaparsan disipline gidersin anlamını taşıyor ve siciline işleniyor kınama aldığın. Askeriye, polislik vs girişlerde sorun çıkarabilir ve bazı devlet imkanlarından yararlanamazsın. Burs, yurt vs.. Ama okulun inisiyatifine kalmış. Genişletmek için tıkla ... sanırım bu konularda pek bilgin yok zaten disipline gittim disiplin ceza olarak kınama verdi ---------- Eklendi @ 16:38:16 ---------- Yazıldı @ 16:35:58 ---------- kraldost' Alıntı: bana okul müdürünün numarasını ver senin işini hallederim (ciddiyim ) Genişletmek için tıkla ... hayırdır erdoğan akraban mı?
spy ghost Üye qazwsxe' Alıntı: kınama belge almanı engellemez diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... ya bazı okul yönetimi en basit eyden patlatıyor kınamayı bundan sonra akıllı uslu dur silinir o ceza
qazwsxe' Alıntı: kınama belge almanı engellemez diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... ya bazı okul yönetimi en basit eyden patlatıyor kınamayı bundan sonra akıllı uslu dur silinir o ceza
Legendary_484 Üye Konu Sahibi >Pessimistic.' Alıntı: Onur belgesine engel oluyor ama takdir tesekure engel olmuyor Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
>Pessimistic.' Alıntı: Onur belgesine engel oluyor ama takdir tesekure engel olmuyor Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler