kimse neden yardım etmiyorr???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

merve_o

Üye
    Konu Sahibi
kimse neden yardım etmiyorr???
Arkadaşlar daha öncede yazdım kimse cevap vermedi. Bi sorum var ben içinden çıkamadım. Fikrinizi söylerseniz çok sevinirim. Bende n97 var beyaz. Bi arkadaşımdada panasonic fz50 foto makinesi. Israrla takas istiyor. Ben foto makinelerinden pek anlamıyorum. Bu makinenin yanında bide yaklaşık 50 liralık bi telefon vericek ban idareten. Sizce bu takas makul mu? Yani kandırılmak yada kandırmak istemem. Fikir verirseniz çok memnun olurum. sağolun...

panasonic fz50 donanım haberde satıyorlar 450 tl ye ona göre karar ver.bnce deymez n97 zaten 12 mp kamera var bunda ise 10.1

Dragot66

Üye
Ben olsam takasa girmem! Ama kandırıldığında söylenmez kabaca fiyatları birbirine yakın! Tabi bir kusuru yoksa!!

merve_o

Üye
    Konu Sahibi
linki atabilir misin bana?

donanım haber e girin orda arama kısmında bulabilirsiniz

merve_o

Üye
    Konu Sahibi
gökhan mesajım geldi mi sana sanırım artık mesaj yollayamıyorum. burdan konuşalım sakıncası yoksa

DYNAMIXX

Üye
YANİ saçma bence makinjeyi herzaman yanımda taşımazsın fotğrafçımsıın napcam lazım olursa n97 le çekersin kamerası yeter sana ...

takas etmek aklının ucundan bile gecmesin dedigin fotoğraf makinesinin sıfırı media markette 500lira 2. Eli en fazla 300lira ki arkadasın sana sıfır olarak vermiycek yani sana toplam 350 tllik mal vercek senin n97 temizse kafadan 600lira eder satip o makinanin sifirini alırsın ve uzerine 100liralik tel alırsın boswer ona kazıkcısın sen de bi kafa at akıllı ol l*n çakal de.

merve_o

Üye
    Konu Sahibi

ahahaha koptum yaa biri beni bağlasın ayy iğrencim sıfırı 1300 tl o makinenin ya media marktda cidden 500 olamaz galiba sanırsam

kesinlikle tavsiye etmem kardeş sakın uzak dur

Yelomi

Üye
sakın takas etme !

orhan_77

deli olma derim):

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...