cehili Üye Yaptırma hiç bende acayip hevesliydim de dediğim gibi para verilmez. Ha bedava yapan bulursan yaptır bak
Yaptırma hiç bende acayip hevesliydim de dediğim gibi para verilmez. Ha bedava yapan bulursan yaptır bak
Xilence Kapalı Hesap cehili' Alıntı: Yaptırma hiç bende acayip hevesliydim de dediğim gibi para verilmez. Ha bedava yapan bulursan yaptır bak Genişletmek için tıkla ... O zaman CipSSSlerden çıkan mega dövmeleri kullanalım
cehili' Alıntı: Yaptırma hiç bende acayip hevesliydim de dediğim gibi para verilmez. Ha bedava yapan bulursan yaptır bak Genişletmek için tıkla ... O zaman CipSSSlerden çıkan mega dövmeleri kullanalım
.BlueTR Üye sırtıma yaptırcam şaka şaka bende cipslerden çıkan dövmeleri yapıştırıyorum işte ama ilk kurban buzdolabı oldu bi görseniz halini.
sırtıma yaptırcam şaka şaka bende cipslerden çıkan dövmeleri yapıştırıyorum işte ama ilk kurban buzdolabı oldu bi görseniz halini.
._Burcu_. Üye 1 tane yaptırırsanız gerisi geliyor.Tabi bende yok ama yaptıran arkadaşlarım öyle der hep.
pelın_ Konu Sahibi ewet aynen öle hastalık gıbı benımde az kadlı gecıcı bıle bı sure sonra hastalık oluyoo
cehili Üye Bas parayı yaptır gerçeğini Senin anlattığın dersten hayır gelmez bide mutfak hocasısın utan utan nimetlerin karşısında
Bas parayı yaptır gerçeğini Senin anlattığın dersten hayır gelmez bide mutfak hocasısın utan utan nimetlerin karşısında