Toffee Üye benim bi arkadaşım vardı. yemin etmiş her türlü durumda sms atıcam diye kız şimdi banyo yaparken bile msj atıyomuş gerisini düşünemiyorum
benim bi arkadaşım vardı. yemin etmiş her türlü durumda sms atıcam diye kız şimdi banyo yaparken bile msj atıyomuş gerisini düşünemiyorum
jejep Üye Konu Sahibi Ben heryerde msn de yazışırım sınır tanımıyorum banyoda tel gelmişti konuşmuştum
Toffee Üye JayJayyy' Alıntı: sağ elimde telefon şekli oluşacak yakında Genişletmek için tıkla ... aynen ya bnde. artık mesajlaşmim diye okulda telefonumu kaçırıyolardı
JayJayyy' Alıntı: sağ elimde telefon şekli oluşacak yakında Genişletmek için tıkla ... aynen ya bnde. artık mesajlaşmim diye okulda telefonumu kaçırıyolardı
Perfect! Üye JayJayyy' Alıntı: sağ elimde telefon şekli oluşacak yakında Genişletmek için tıkla ... solu kullan az hem gelişir bak solda güzel oluyo
JayJayyy' Alıntı: sağ elimde telefon şekli oluşacak yakında Genişletmek için tıkla ... solu kullan az hem gelişir bak solda güzel oluyo
orhun2626 Üye tlgcn38' Alıntı: evet.keşkekurtulabilsek tel bağımlılığn. forumda bağmlılık yapıyor. Genişletmek için tıkla ... Forum bağlılıkmı yapıyor? kesinlikle katılıyorum
tlgcn38' Alıntı: evet.keşkekurtulabilsek tel bağımlılığn. forumda bağmlılık yapıyor. Genişletmek için tıkla ... Forum bağlılıkmı yapıyor? kesinlikle katılıyorum
jejep Üye Konu Sahibi -Crazy Girl-' Alıntı: Değildim ama oldum Genişletmek için tıkla ... ben 5 yıldır böyleyım aramıza hosgeldin kurtulması zor vaka bu geçmiş olsun
-Crazy Girl-' Alıntı: Değildim ama oldum Genişletmek için tıkla ... ben 5 yıldır böyleyım aramıza hosgeldin kurtulması zor vaka bu geçmiş olsun