Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Benim bi alerjim yok ama sürekli terleyince ter alerji yapıyor sanki kızamık olmuşum gibi oluyor
Dafny Üye Aaa pardon pardon benim böyle sahte şeylere alerjim var ne bilim yüzük küpe gibi şeyler Altın olacak .
Aaa pardon pardon benim böyle sahte şeylere alerjim var ne bilim yüzük küpe gibi şeyler Altın olacak .
fireman87 Üye kingmor' Alıntı: kadınlaraaa Genişletmek için tıkla ... Senin durum vahim hocam Benimde mantara alerjim vardır, ne yiyebilirim nede dokunabilirim. Ya aslında dokunurumda yemem.. Yerimde aslında oda dünyada baska yiyicek kalmazsa
kingmor' Alıntı: kadınlaraaa Genişletmek için tıkla ... Senin durum vahim hocam Benimde mantara alerjim vardır, ne yiyebilirim nede dokunabilirim. Ya aslında dokunurumda yemem.. Yerimde aslında oda dünyada baska yiyicek kalmazsa
haydaravısyon Üye Kuru toz halinde olan şeylere bir şekilde temas ettyimde agzımın içi kuruyor susuzluk çekiyorum mesala un nişasta çimento, alçı, kuru toprak, putra kum, toz, torsil, vim, kül, tuz,
Kuru toz halinde olan şeylere bir şekilde temas ettyimde agzımın içi kuruyor susuzluk çekiyorum mesala un nişasta çimento, alçı, kuru toprak, putra kum, toz, torsil, vim, kül, tuz,
serecans Üye minoo' Alıntı: Toz ve keçeli kalemin kağıt ile buluştuğu an! Iyyy Genişletmek için tıkla ... aynen bide soba borusuna bi metal sürtersinya off
minoo' Alıntı: Toz ve keçeli kalemin kağıt ile buluştuğu an! Iyyy Genişletmek için tıkla ... aynen bide soba borusuna bi metal sürtersinya off
birmot Üye pelın_' Alıntı: polar turu şeylere dokunamam Genişletmek için tıkla ... aynen bende özellikle kadife,şeftali gibi tüylü cisimlere dokunamam.
pelın_' Alıntı: polar turu şeylere dokunamam Genişletmek için tıkla ... aynen bende özellikle kadife,şeftali gibi tüylü cisimlere dokunamam.
pelın_ Konu Sahibi birmot' Alıntı: aynen bende özellikle kadife,şeftali gibi tüylü cisimlere dokunamam. Genişletmek için tıkla ... dokundugum anada iptal oluyorum
birmot' Alıntı: aynen bende özellikle kadife,şeftali gibi tüylü cisimlere dokunamam. Genişletmek için tıkla ... dokundugum anada iptal oluyorum