BuGRaHaN__1989
Üye
-
Konu Sahibi
-
doğrudur belkide adam hırsızlık yapacak takip ediyorBöyle bir uygulama yayınlanamaz.Kötüye kullanım oranı oldukça yüksek olacaktır.
turkcell için vardıda diğer operatörleri bilmiyorum
Bulamazsın.Turkcell Olanı Nerede Bulabiliriz Benim Akrabalarım Var Onları Bulucam Lütfen Yardım Edermisiniz Nereden Bulabilirim Turkcell Olanını....
Bu Uygulama Hakkında Çare Yokmu Bulmuş Olsam Annemin Nerede Olduğunu Öğrencem Annem Avea Ben Turkcell Çare Yokmu Bu Uygulama Hakkında...Bulamazsın.
Yasal olmadığı için o uygulama çıkamaz.Bu Uygulama Hakkında Çare Yokmu Bulmuş Olsam Annemin Nerede Olduğunu Öğrencem Annem Avea Ben Turkcell Çare Yokmu Bu Uygulama Hakkında...
Turkcell TamNerede Servisi,sitesinden bulun indirin üyelikle indiriliyorTurkcell Olanı Nerede Bulabiliriz Benim Akrabalarım Var Onları Bulucam Lütfen Yardım Edermisiniz Nereden Bulabilirim Turkcell Olanını....
Turkcell TamNerede Servisi,sitesinden bulun indirin üyelikle indiriliyor
bilgisayardan girmeye sanırsam gerek yok hocam telefondanda halledebilirsinizDediğiniz Siteye Telefondanmı Giriyim Yoksa Bilgisayardanmı Ne Dersiniz Uygulamanın Adı Nedir Nasıl Buluyım Lütfen Yardım Edin Bekliyorum Sizden Yardım Bana Özel Mesajda Atabilirsiniz Siteden Lütfen....
Öğretin Lütfen Nasıl Yapıyım Özel Mesaj Atın Hatta Facebookdan Lütfen Ekleyin Beni Konuşalım Ben Buğrahan Başlık Bunu Yazın Tek Ben Çıkarım Benim Buradaki Resimimi Görürsünüz Bekliyorum Sizi Acil....bilgisayardan girmeye sanırsam gerek yok hocam telefondanda halledebilirsiniz
hocam özele girmiyom kolay gelsinÖğretin Lütfen Nasıl Yapıyım Özel Mesaj Atın Hatta Facebookdan Lütfen Ekleyin Beni Konuşalım Ben Buğrahan Başlık Bunu Yazın Tek Ben Çıkarım Benim Buradaki Resimimi Görürsünüz Bekliyorum Sizi Acil....
hocam özele girmiyom kolay gelsin
daha iyi ya hocam hırsızlık v.b engellenmiş olurDedigini İndirdim Ama Sorun Şurda Numarasını Eklediğimiz Kişiler Kabul Etmesi Gerekiyormuş Mesaj Gidiyormuş Ya Kabul Etmezse Olmucak Bu Uygulama
daha iyi ya hocam hırsızlık v.b engellenmiş olur
Başka türlü olamazdı zaten.Dedigini İndirdim Ama Sorun Şurda Numarasını Eklediğimiz Kişiler Kabul Etmesi Gerekiyormuş Mesaj Gidiyormuş Ya Kabul Etmezse Olmucak Bu Uygulama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?