Kimim Ben -Gabız Civciv-

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Kimim Ben -Gabız Civciv-

Gerçekten kabızmısın dostum

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Cok yaratici bir mesaj beni tanimayanlar boyle mesaj yazmazlarsa iyi olur! Taniyanlara laf yok

doctorrr

Üye
Sen varya adamsın adamın dibisin Otis abi avatarımla başta baya baya atıştığım bi' arkadaştır he terslerdik birbirimizi Sanalda bulduğum en sağlam adam o da öyle düşünüyor mudur hakkımda bilemiyorum Gelmesi için gün sayıyordum, yalan değil Hem şu zevkler olsun, hem fikirler olsun baya baya örtüşüyoruz kendisiyle Bi' daha kaçıp göçmemesi temennisiyle...

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
ilk zamanlar neydi harbiden yaa banli oldugum sure boyunca eski mesajlarimiza bakip ic cektim hep dusuncelerimiz ayni kardesim su forumda en cok guvendigim kisilerdeb birisin yazdigin her mesajda olgun ve kulturlu oldugunu kanitliyorsun iste bu yuzden dostum iyi ki varsin

- - - Eklendi - - -

Ve iyi ki seninle tanisma firsati bulmusum

Bir daha dönmeyecektin belki bir gün iler de karikatürcü olduğun da hatırlayacaktık seni .Forum seni etkiliyordu bu senin iyiliğin içindi ben bunu hatırlıyorum

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Bir daha dönmeyecektin belki bir gün iler de karikatürcü olduğun da hatırlayacaktık seni .Forum seni etkiliyordu bu senin iyiliğin içindi ben bunu hatırlıyorum

Aboo 3 ay onceki mevzu la o ama bak dondum iste

Öncelikle hoşgeldin kapımız açık her zaman eyvallah ama ben bişi sorucam merak ediyorum Oğuzhan 3 ay da ne değişti ? Bir daha asla diyodun falan ondan diyorum bi de bi ince mevzu vardı sanırım en son

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle hoşgeldin kapımız açık her zaman eyvallah ama ben bişi sorucam merak ediyorum Oğuzhan 3 ay da ne değişti ? Bir daha asla diyodun falan ondan diyorum bi de bi ince mevzu vardı sanırım en son

Biraz dusundum bazi hayallerimi sadece hayal olmaktan cikardim bir hedef haline getirdim kisacasi yeni kararlar verdim hani klise bir laf vardir hapiste dusuncek bol zamanin olmasi iste ben de kendimi banladiktan sonra dusunecek vaktim oldu kisacasi hayatta level atladim diyebiliriz

Heroata

Üye
Bir sey sorcam nereye gitmstn

Sen gidince gaza gelip giden çok arkadaş oldu hem de baya bi ondan dedim sadece

Emrgncy

Üye
Öncelikle tekrar hoşgeldin Oğuzhan..

forumun vazgeçilmezi ve nick'i ile müsemma bir kardeşim

Şaka biryana forumda en kral nick lerden birisi...