kimi dertten içermiş, kimi neşeden, ben şişeden içerim, şişeden. sözüne 10 üzerinden kaç verirsiniz

kimi dertten içermiş, kimi neşeden, ben şişeden içerim, şişeden. sözüne 10 üzerinden kaç verirsiniz

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
sende anlat enes sabah sabah iyi gider

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bilmiyorum ki en iyisi hiç içmeyin gençken günahları tavan yapmayın

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
haklısın günah bakiyem doldu zaten
birazda sevap bakiyemi doldurayım

lovestar

Üye
şişeden içmekle ilgili bi fıkra biliyorum anlatırsam konuyu açan arkadaşım bu sözü bidaha kullanmaz bence anlatiyimmi

onu bilmeyenmi var kurt bey...anlatsak arkadaş şişeden içki bile içmez daha...yada daha bi keyfilemi içer tersi olupta

sayıları bulmakta zorlansak da 5 \ 10

EroL

Emekli Yönetici
2 sene daha vaktin var enes

'Davut

Üye
Diğer yok mu Diğer -10 verecekdim....

EroL

Emekli Yönetici
ben bardakta içiyorum nası olacak gözde? ah gözde ahhhhhhh

Praetor

Emekli Yönetici
Güzel söz...

Buyrun bu da meraklılarına fıkrası... Accık müstehcendir ona göre okuyun

Şişeden İç

Adamın biri bir gece bir sokakta yürürken yerde boş bir şişe görür. Can sıkıntısıyla şişeye bir tekme vurur. Şans bu ya şişeden bir cin çıkar.
Ne dilersen dile benden der. Adam biraz düşünür ve votka içmeye bayılırım ve istediğim zaman votka içmek isterim. Bu yüzden senden votka işeyebilmemi sağlamanı istiyorum. Ve cin isteneni yapar. Adam eve gelir bir bardak alır ve bardağa işer. Bardaği şöyle bir havaya kaldırır. Temizdir.. Koklar. Votka gibi kokmaktadır. Ve tadar.. Hayatında içtiği en iyi votka elindeki bardaktadır. Bardağı büyük bir keyifle bitirir ve karısına seslenir.. Kadın gelir. Onun içinde bardağa işer ve kadından içmesini ister. Kadın nazlanır, ama adam cok ısrar edince tadına bakar ve o da enfes votkaya bayılır. Bütün gece içerler. Ertesi akşam adam eve gelir ve karısına iki bardak getirmesini söyler. Adam bardaklara işer ve sonuç yine aynıdır ve yine sabaha kadar içerler. Ertesi akşam da adam eve gelip iki bardak ister ve yine alem yaparlar. Bütün hafta böyle geçer. Cuma akşamı adam yine eve gelir. Karısına bir tane bardak getirmesini söyler. Kadın bardağı alıp gelir, adam içine işer. Bir yudum alır ve oh çeker.
Kadın sorar:
- Neden bir bardak istedin kocacım ben içmeyecek miyim?
- Elbette, sen de içeceksin, ama sen bu gece şişeden içeceksin.

EroL

Emekli Yönetici
şuan laz ziya gibi gülüyorum

lovestar

Üye
praetor inanmıyorum sana.bu fıkrayı ekledin buraya...başımıza taş yağacak

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici

Şişeden mi ????

--------------- Ekleme ---------------

praetor inanmıyorum sana.bu fıkrayı ekledin buraya...başımıza taş yağacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...