kimi dertten içermiş, kimi neşeden, ben şişeden içerim, şişeden. sözüne 10 üzerinden kaç verirsiniz

kimi dertten içermiş, kimi neşeden, ben şişeden içerim, şişeden. sözüne 10 üzerinden kaç verirsiniz

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Zaman geçirmek , can sıkıntısını gidermek için açılmış bir konu olduğunu biliyoruz ... Bölümü de doğru ... Eee

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
Zaman geçirmek , can sıkıntısını gidermek için açılmış bir konu olduğunu biliyoruz ... Bölümü de doğru ... Eee

aaa olurmu enescim ''sırf konu sayım fazla olsun diye konu açıyorum'' diye bir konu açsaydım daha az saçma olan bir hareket yapmış olurdum

EroL

Emekli Yönetici

Berlin Boleyn

Konu Sahibi

sağdakine bak fondipliyor kerata

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Gözde hayırdır kırgınlık seziyorum sanki

EroL

Emekli Yönetici
hee o zaman bana dedin ?

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
hayır ya mumincoikuna dedim

anlamıştır okuduysa

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yok yahu bana demediğini anladım zaten hele bir de istersen :emzik Aranız iyiydi diye biliyordum da ondan dedim

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
demekki aramız iyi değilmiş
şaşırıyorum zaten bende..

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
taş attım ya onu diyo

küsüm zaten ona

yok yok oyumu kullandım ben anket ankettir, sıfır verdim

--------------- Ekleme ---------------

ama genel olarak paylaşımlarını hep beğenmişimdir, teşekkürde etmişimdir küsecek bi durum yok cnm bence
yorum yapıp oy kullanmayanlar utansın ne diyim

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Küslük olmaz bir konu için barışın Çoğu konumu bu sebeplerden dolayı kapattırdım sırf gelen cevapları kaldıramadıgim için ... Ama artık gözüm açıldı ne alakası var bu durumla ben de anlamadım

harbi küstün mü berlincik ya bu kadar alınacağını bilsem yazmadım hiç

kurt bey

Üye
şişeden içmekle ilgili bi fıkra biliyorum anlatırsam konuyu açan arkadaşım bu sözü bidaha kullanmaz bence anlatiyimmi

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...