kime açıldıysam

Konu Sahibi
kime açıldıysam
böyle bi şans yok kime açıldıysam yok ben seni arkadaş olarak görüyorum yok ben başkasını seviyorum seni üzerim yok arkadaşım olarak süpersin seni kaybetmek istemiyorum ve daha nice bahaneler üretti buna kötü şans mı denir takdiri ilahi mi denir ne denir allah aşkına

Tepkiler: Buğra

Buğra

Admin
Bence doğru kişiyi bulamıyorsun

muzocuk.

Üye
kardesim bende ilk acildigimda red edildim ewet kotu bi durum ama cabuk atlatmaya bak unutmaya calis bunu baskalariyla takilirken yapabilirsin biraz bilgi versen kendin hakkinda bi oneride bulunabilirim

Konu Sahibi
kardesim bende ilk acildigimda red edildim ewet kotu bi durum ama cabuk atlatmaya bak unutmaya calis bunu baskalariyla takilirken yapabilirsin biraz bilgi versen kendin hakkinda bi oneride bulunabilirim

fiziksel özelliklerim hakkında mı yoksa kişiliğim hakkında mı ?

karşın da kini gerçekten sevdine inaniyor musun

kemal21

Üye
Kaç kişiye açıldın ki?

erergun

Üye
Tipten ötürüdür kardeşim sakın hakaret olarak anlama aynı tepkileri bende alıyorum ondan bu kadar rahat yazabiliyorum

Konu Sahibi
üniversiteliyim 1.80 boyum var 65 kiloyum en çok dilime güveniyorum laf oyunlarını çok iyi beceririm çevremde arkadaşlarım sever ama 3 tane yakın arkadaşım var en büyük zaafım veya kötü davranışım eskilerden kopamıyorum bu yüzden çok başım ağrıdı

- - - Eklendi - - -

4 tane kıza açıldım son 5 ayda

- - - Eklendi - - -

karşın da kini gerçekten sevdine inaniyor musun

kabul etseler gerçekten öyle bi severdim ki onları

kemal21

Üye

Sakin ol ya 4 kız 5 ay çok

kemal21

Üye
Yaklaşma şeklini değiştirmen lazım diye düşünüyorum

muzocuk.

Üye
bundan sonra yapacagin en gusel sey yalniz agir takilmak bakimli olacan kardes guwenin olsun cok guselkiz hayatta bakmaz deme o cok gusel kizlarin yaninda cirkinlerin oldugunu cok gorduk niye senin benim gibiler cok gusel kiz hayatta.bana bakmaz diyoruz elin cirkini gelip verir teklifi biter

onları diyorsun demekki biraz sevmissin

Konu Sahibi
saç stilimi değiştirmekle başkayacagim işe bide bakıştığım bi kıza edeceğim ilk cümlelerde sıkıntı yaşıyorum bu konuda iyi olan varsa önerilerini alabilirim

phasan

Üye
Bendede aynı durum var