Aziz™ Üye kim kimden daha komik evet arkadaşlar bizde gececi gündüzcü ayrımı yok her neyse eğer katılım olursa konunun akışı söyle olsun isterim.herkes komik birşey varsa aklında onu söylesin bakalım kimden kaç puan alıyor yada en çok kimi güldürüyor.katılmamazlık yapmayın ha NE YORUMLARINIZI NEDE KATILIMLARINIZI ESİRGEYİN...
evet arkadaşlar bizde gececi gündüzcü ayrımı yok her neyse eğer katılım olursa konunun akışı söyle olsun isterim.herkes komik birşey varsa aklında onu söylesin bakalım kimden kaç puan alıyor yada en çok kimi güldürüyor.katılmamazlık yapmayın ha NE YORUMLARINIZI NEDE KATILIMLARINIZI ESİRGEYİN...
Anıl Umut Emekli Yönetici TuRkiShCowboy' Alıntı: Bu bölümdeki konulara teşekkür edilmez Genişletmek için tıkla ... evet Arkadaş isterse oyun cafeye atabiliriz ama tutcağını zannetmiyorum konunun
TuRkiShCowboy' Alıntı: Bu bölümdeki konulara teşekkür edilmez Genişletmek için tıkla ... evet Arkadaş isterse oyun cafeye atabiliriz ama tutcağını zannetmiyorum konunun
Aziz™ Üye Anıl Umut' Alıntı: evet Arkadaş isterse oyun cafeye atabiliriz ama tutcağını zannetmiyorum konunun Genişletmek için tıkla ... aslında açmamam gerekirdi.arkadaş çevresi olmayınca bu tür konular tutulmuyor
Anıl Umut' Alıntı: evet Arkadaş isterse oyun cafeye atabiliriz ama tutcağını zannetmiyorum konunun Genişletmek için tıkla ... aslında açmamam gerekirdi.arkadaş çevresi olmayınca bu tür konular tutulmuyor
Anıl Umut Emekli Yönetici sensizlik32' Alıntı: aslında açmamam gerekirdi.arkadaş çevresi olmayınca bu tür konular tutulmuyor Genişletmek için tıkla ... Yok yahu,gelir millet sonradan
sensizlik32' Alıntı: aslında açmamam gerekirdi.arkadaş çevresi olmayınca bu tür konular tutulmuyor Genişletmek için tıkla ... Yok yahu,gelir millet sonradan