Kim demiş Symbian öldü diye!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
symbian yerine n900 linüx üzerine maemo olsa tmmdır

nokia da sevmediğim şey işletim sisteminin hep aynı olması.iconları, menü stili hep aynı ne kadar telefon çıkardıysa aynı.telefonlarında görsellik yok.nokia kullanmama rağmen sonuç böyle biraz daha estetik telefonlar çıkartıp işletim sisteminde görselliğe önem verse süper olur...

Konu Sahibi

insallah dedigini yaparsa senin probşemin yada istedigin olcak sozunda dur nokıa ! okadr para verıoruz

--Usta--

Üye

Bu arkadaşa sonuna kadar katılıyorum

n8 de 5800 da x6 da hepsinin işletim sistemi neredeyse aynı adam gibi bi işletim sistemi güncellemesi yapsınlar symbian gerçekten iğrenç bir işletim sistemi

Konu Sahibi
n8 de 5800 da x6 da hepsinin işletim sistemi neredeyse aynı adam gibi bi işletim sistemi güncellemesi yapsınlar symbian gerçekten iğrenç bir işletim sistemi
cihazın özellikleri ornegin 5800 xm butun isdediklerini yapabilıyorsunz. sadece gorunum aynı. dedigine gorede degistircekler bi guncelleme ile. tabi bu guncelleme hangi telefonlara gelir orası bilinmez. ama elbet bu telefonlarada yeni gorunum gelir. ev ekranı felanda filan. gelmessede cwf lerle idare edccez. adamlar tele win. 98 yukluolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...