Kim bu sanatçı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet en güzelidir ama senin yaptığın gibi değil sonuçta sen de objektif değilsin benim gibi tek yönlü konuşuyorsun

tek yönlü kobusuyorum denebilir.ama bunu elimden geldigince dışarıya yansıtmamaya çalışıyorum.sonuçta herkesin bir fikri varama bu konuda senden yanayım

yasminöz akp yi neden seviyorsun .bana bunu açıklasana kardeşim.neden bu sevgi ne yaptı ki halk için.bu kadar insan niye sevmiyo bu partiyi???

kurt bey

Üye
Lütfen arkadaşlar rica ediyorum yeterin artık yazmayın.

yasminöz akp yi neden seviyorsun .bana bunu açıklasana kardeşim.neden bu sevgi ne yaptı ki halk için.bu kadar insan niye sevmiyo bu partiyi???

öncelikle şöyle bişey söyliiymm ben siyasetten nefret ederim...genelde de siyasi konularda yorum yapmam...ama gördüm ki son bi kaç aydır bi akp yi karalama kampanyası gibi bi durum söz konusu forumda...bu yüzden de sessiz kalamıyorum....

sorunun cvbına gelince...akp yi savunur tarzda yorumlar yaptığım için siz beni şiddetli bi taraf olarak görüyosunuz ama aksine hep sölediğim gibi ben bi tarafın üstüne çok gidilmesinden ve insanların hakkının yenilmesinden rahatsızım...bi çok kez de nelere karşı olduğumu yazdım her 2 taraf içinde sevmediğim yadırgadığım konuları yazdım...eğer o konu silinmediyse yorumumu buraya da kopyalayabilirim...

ben akp nin şimdiye kadar iktidara gelen partiler içerinde en ii yönetimi yaptığını düşünüyorum ve bu benim fikrim...bi çok konuda da sizler sevmeyebilirsiniz bu en doğal hakkınız ama hakarete varcak yorumlar yapmayın sonuçta destekleyenleri vardır die...

ve bu kadar kişi nie sevmiyo demişsin...peki bende sana soriymm bu kadar kişi neden destekliyo ??? ( %47 ) sence sevmeyen mi çok, seven destekleyen mi ???

not: verdiğim sözden dolayı da bu son msjımdır...

o destekleyenler arasında bende vardım.keşke vermeseydim oyumu.ben üni öğrencisiyim.biryandan da çiftçilikle ugraşıyorum.gübre fiyatları son iki ayda yüzde yüz artttı.mazota gelen zam zaten ortada.tamam kişisel olarak bir lafım yok akp ye ama yönetim konusunda başarısızlar.bu bariz ortada.chp içinde aynısını söylüyorum .başında deniz baykal oldugu müddetce ilerleme saglayamaz.ayrıca seçim yaklaşıyor bakalım akp yüzde 47 alabilecek mi birdaha ???

Bak arkadaş, sen madem üniversite öğrencisisin o zaman daha bilinçli yorum yapman lazım.
1. Petrol fiyatları dünyada uçtu.Bizim kendi petrolümüz yokki yada varsa bile kullanamıyoruz ki.Bu dünya borsalarında belirleniyor. Ben de 3 ay önce dizel araba aldım, Mazot neredeyse benzinle aynı fiyata geldi. Ama bunun sorumlusu AKP'mi yani? He diyeceksin ki dünyanın en pahalı yakıtını kullanıyoruz. O zaman gidip bunu bu hale getirenlere hesap soracakasın, düzeltmeye çalışanlara değil.
2. GÜbre fiyatlarındaki artış artık sokaktaki adamın anlayacağı bir mevzu. Dünyada kuraklık var tarımın her açıdan önemi artıyor. Bildiğiniz üzere talebi çok olan bir şeyin fiyatı da aynı oranda artıyor. Uyduruk pirinç bile geçtiğimiz günlerde %170 arttı.

Biraz mantık ve insafla yorum yapalım...

1. petrol fiyatlarının dünya piyasasında zamlanmasına lafım yok.bugün alınan her 100 ytl lik mazotun veya benzinin 80 ytl sini vergi olarak alıyor bu devlet,bu bilinen bir gerçek.madem düzeltmeye çalışıyor bu durumu en azından bu vergi miktarını 60 ytl ye çekebilir.yada tarım sektörüne ucuz mazot verebilir. ha şimdi vermiyormu diyeceksin evet bir zamanlar ucuz tarım mazotu verdi.noldu sonuç olarak kullanan traktörlerin çoguna yeniden motor yapılmak zorunda kaldı.ucuz diye en adi mazotu verdi çiftciye.

2. ikinci olarak tarımda önem artışı var diyorsun,gübre fiyatlarındaki artışı normal karşılıyorsun.neden çiftci hala mahsülünü 3 sene önceki fiyattan satıyor.ekmek 75 ykr oldu ama çiftçi hala bugdayın kilosunu 35 veya 40 kuruşa veriyor.daha dün bu fiyattan 30 ton bugday sattım.istersen sana bu ürünü almak için yapılan masrafı ve kazanılan parayı ayrıntılı olarak listeleyebilirim.kazançmı var zararmı var görmen için...türkiye tarım ülkesi olarak görülüyor ama çiftciye yapılan bu muamele karşısında yakın zaman içinde kendisine yeterliligini bile kaybedecek.zaten bu bollukta bile tarım ürünü ithal eden bir ülkeyiz.yoklukta naparız artık bilemem.
Durum ortada kardeşim,tabi ben sadece türkiye köylüsü adına konuştum,bunun esnafı far memuru var birde onlara sormak lazım durumlarını.
herkesin fikrinede saygı göstermek lazım.

mavis45

Üye

ben bu konuları görmemiştim görsem zaten yorum yazardım senin söylemene gerek yok yani

Dostum tarımı ben de bilirim. Buğdaydan daha zahmetli ve maliyetli bir ürünün tarımını yapıyoruz. Fındık topluyoruz her sene. Fındığın durumu malum. Çok daha beterdi. Herkes AKP'ye beddua etti, Ordu'da mitingler yapıldı. Ama işin aslı anlaşılınca millet çok pişman oldu.Hatta geçen seçimlerde oradan da AKP çıktı.
Buğdayın durumunu bilemediğim için daha fazla yorum yapamayacağım. Ama mazot konusunda AKP'den çoook çok büyük değişimler beklemek yersiz. Bu vergiler, fiyatlandırmalar kimin zamanında yapıldıysa hata onundur. Şimdi AKP yüksek vergi alıyor, tamam vergileri düşürsünler diyelim, ama onu telafi edecek bir gelir lazım. Sonuçta cebindeki 50-100 YTL değil ki hemen dengelesin, koca bir ülkenin bütçesi.
Benim gördüğüm kadarıyla AKP çok akıllı bir para politikası yürütüyor. Anlık çözümler yerine uzun vadeyi hesap edip politika üretiyorlar.
Ülke de tabiki bir sorun var. Ama bu sorun tüm dünyada yaşanıyor.Dünyada bir parasızlık var. Hem de bizim ülkemizden kat be kat daha şiddetli. Bak mesela Macaristan'a ve İtalya'ya gittiğimde gördüğüm tablo şuydu. İş yaptığım 100 kobiden 65i ya kapanmış, yada kapanamanın eşiğine gelerek başka bir firmayla birleşmiş. Yani diyeceğim o ki, ülke ekonomisi çok iyi durumda değil tabiki.Ama başka bir hükümetle de bu kadar sakin geçirilemezdi bu sıkıntılı dönem..

ben bu konuları görmemiştim görsem zaten yorum yazardım senin söylemene gerek yok yani

tabiki de söylememe gerek yok ama ben yine de bi hatırlatiym dedim...görmemiştim demişsin artık gördün...

ben sadece akp dışındaki olaylara olan tepkini merak etmiştim...aynı hassasiyeti gösteriyomusun her konuya diye...

hidayet

Üye
mservank keşke konuyu açıpda yorum yapmasaydın
çünkü sonunun buralara varacağını daha konunun başında hissettim bu yüzden herkes birbirini kırabiliyor
yinede yaptıklarınızda özgürsünüz kolay gelsin

mservank

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten tartışma ortamı oluşturmak istemedim yorumumdaki gibi yanlış olduğunu belirtmek istemedim bence o kadar abartılı tartışma durumu yok diğer konulardaki gibi
dediğim gibi kim isterse yöneticilere pm atabilir sesimi çıkarmam

hidayet

Üye
yöneticilik bir durum yok sadece bu tip konular hassasiyet isteyen konular dikkat etmek gerekir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...