Kilolu Kadınlar Daha Çapkın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Kilolu Kadınlar Daha Çapkın!
[h=2]Böylece bir efsane daha yıkılıyor...[/h] İngiliz çöpçatan sitesi "FreeDating.co.uk" 10 bin üyesine "İlk buluşmada ne kadar ileri gidersiniz" diye sordu. Anket sonunda "Yolun sonuna kadar giderim" diyenlerin büyük bir çoğunluğunun kilolu kadınlar olduğu ortaya çıktı. "İlk buluşmanın yatakta bitmesini isteyen"ler ağırlıklı olarak atletik yapılı ve evli erkekler!
'İLK BULUŞMADA OLMAZ' DİYEN KADINLAR

30 yaş ve üzeri, iyi eğitimli, bisiklete biniyor, bekâr ve zayıf...
'YOLUN SONUNA KADAR GİDERİM' DİYENLER

20'lerin sonundakiler, otomobillere düşkünler, az eğitimliler, evliler, uzun boylu ve kilolular, içki içmeyi seviyorlar.

Tepkiler: Dafny
Analiz güzel, bu yönlerden hiç bakmamıştım sisman kadınlara

Konu Sahibi
aynen şişman kadınlar daha çok asılıyor evde kalma korkusu mudur nedir daha bir azgın takılıyorlar etrafta kadın dediğin 55 kiloyu geçmeyecek ayrıca

Tepkiler: Tuba.Erva
O yüzden napıyoruzz. Sisman kadınlardan uzak duruyoruz

kpln04

Üye
ben kilolu sevmem manken gibi olcak

Konu Sahibi
yapıştı mı bırakmazlar o yüzden benden uzak allaha yakın

recep ıvedıktekı sahne geldı aklıma

Tepkiler: greenmile

Burak

Üye
çok aşırı şişman kadın görünce yanımdakilere 'açılın kamyon geliyor' diyorum ve hehe haha

Tepkiler: greenmile

kpln04

Üye
çok aşırı şişman kadın görünce yanımdakilere 'açılın kamyon geliyor' diyorum ve hehe haha
günah öyle deme. .d ne demiş ünlü düşünür recep ivedik şişmanların (doğrusu çirkin) da sevmeye hakkı var ama ben şişman (çirkin) sevmem...

Revengeful

Emekli Yönetici
'İLK BULUŞMADA OLMAZ' DİYEN KADINLAR

30 yaş ve üzeri, iyi eğitimli, bisiklete biniyor, bekâr ve zayıf...

çok sıkıcı.. Ama en azından evlenilecek ideal kadın modeli

Konu Sahibi

Tepkiler: Burak
Sonuna kadar katılıyorum.
Bugün kampüste agaç altında tavla oynarken tavlayı alabilirmiyim deyip an itibariyle tüm vücuduyla kırıtarak 8.2 deprem havası yataran bi arkadas gördüm

Konu Sahibi
öyle çapkınlık düşman başına ya zayıf olsunda çapkın olmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...