bey efendi Üye Arkadaşlar ben yükledim ama açamıyorum, şifre istiyor yardımcı olabilirmisiniz? şimdiden teşekkürler
lbagdadi Üye Arkadaşlar bu görüşme kaydı yapan programın Samsung Bada işletim sistemi için olanı var mı ya da bu program Bada'da çalışıyor mu? Teşekkürler.
Arkadaşlar bu görüşme kaydı yapan programın Samsung Bada işletim sistemi için olanı var mı ya da bu program Bada'da çalışıyor mu? Teşekkürler.
muratena Üye cok guzel tskler 6700slide calısıyor. --------------- Ekleme --------------- prog icinde ilac diye prog var,onu yukleyin ve cıkan menuyu acın,size sifre verecek o sifreyi programa girin kullanın.
cok guzel tskler 6700slide calısıyor. --------------- Ekleme --------------- prog icinde ilac diye prog var,onu yukleyin ve cıkan menuyu acın,size sifre verecek o sifreyi programa girin kullanın.
delulu123456 Üye çok teşekkürler kardeş, hacksiz 6720c de sorunsuz çalıştı diğer uygulamaları yüklemek için hacklemem lazım ama secman çalışmıyo yardımcı olabilir misiniz?
çok teşekkürler kardeş, hacksiz 6720c de sorunsuz çalıştı diğer uygulamaları yüklemek için hacklemem lazım ama secman çalışmıyo yardımcı olabilir misiniz?