Çok haklısın bende çin malı bir telefon almıstım 1,5 ay sonra değiştirip nokia aldım.Akşam şarjı sonuna kadar doluyken yatıyorum sabah bi kalkıyorum şarjı bitmiş.
Valla kardeşim en güzel böyle anlatılırdı.Ben bi tane aldım an avrat kayıyorum adamlara ne yapem bn bu telefonu kız olsam bn biliyorum yapcamı da malesef bana yaramıyor .açıklamaların için teşekkürler...
Çin malı telefon alırken, kutulu markalı bile olsa çok fazla birşey beklememek gerek. Daha ilk başta elinize aldığınızda malzeme kalitesinin düşüklüğü kendini belli ediyor.
Fakat doğru olan bir konu var ki o da fiyatlarının gerçekten cazip oluşu.
Ancak satın alırken gelişmiş bir telefon niyetiyle değil, size analog tv alıcısıyla televizyon izletecek, alo dedirtecek ve uzaktan bakıldığında pahalı telefon hissi verecek cihaz olarak alınmalı.
Senin Cahilliğine Veriyorum Biraz Anlamıyorsun Bu İşlerden Belli Yaşında Küçük Kaç çeşidini kullandın veya ticaretini yaptın , ustasıyız koçum biz benle burda polemiğe girme sen git al ÇİN MALI telefonları sonra ağla çocuk gibi Senin gibiler giriyor böle çin malına sonra olan biz telefonculara oluyor Mesajıma Cevap Yazma Konu Kirliliği Yapıyorsun .