kİLİT

ByAbsn

Üye
Çok haklısın bende çin malı bir telefon almıstım 1,5 ay sonra değiştirip nokia aldım.Akşam şarjı sonuna kadar doluyken yatıyorum sabah bi kalkıyorum şarjı bitmiş.

grosvega

Üye
Valla kardeşim en güzel böyle anlatılırdı.Ben bi tane aldım an avrat kayıyorum adamlara ne yapem bn bu telefonu kız olsam bn biliyorum yapcamı da malesef bana yaramıyor .açıklamaların için teşekkürler...

herkesin o kadar çok parası yok ama ihtiyacını karşılayınca mecbur almak zorunda kalıyor yinede sende haklısın kardes

habbuj

Üye
süper paylaşım kardeş çin mallarının bütün sahteliklerini ortaya döktün)

mbulur

Üye
Çin malı telefon alırken, kutulu markalı bile olsa çok fazla birşey beklememek gerek. Daha ilk başta elinize aldığınızda malzeme kalitesinin düşüklüğü kendini belli ediyor.
Fakat doğru olan bir konu var ki o da fiyatlarının gerçekten cazip oluşu.
Ancak satın alırken gelişmiş bir telefon niyetiyle değil, size analog tv alıcısıyla televizyon izletecek, alo dedirtecek ve uzaktan bakıldığında pahalı telefon hissi verecek cihaz olarak alınmalı.

Konu Sahibi
En iyisi hiç alınmaması lazım
En Önemlisi SAR Değerleri Bilinmiyor.

Konu Sahibi
Bu Çin Telefonlar Kalkana Kadar Konun GünceL Olması İyidir Herhalde

positiwe

Üye
gözün kör heralde herseyi güzel gönderiyor sadece batarya dayanmıyor

Konu Sahibi
ben neyi kullanacağımı iyi bilirim kimsenin canını yandığı yok gelin güvey olma hemen

Senin Cahilliğine Veriyorum Biraz Anlamıyorsun Bu İşlerden Belli Yaşında Küçük
Kaç çeşidini kullandın veya ticaretini yaptın , ustasıyız koçum biz benle burda polemiğe girme sen git al ÇİN MALI telefonları sonra ağla çocuk gibi
Senin gibiler giriyor böle çin malına sonra olan biz telefonculara oluyor
Mesajıma Cevap Yazma Konu Kirliliği Yapıyorsun .

midilli

Üye
bence böyle mesj yazıp ondan sonrada cevap verme olmaz herkezin ayrı zevki var

Konu Sahibi
GünceLDiR ve GünceL Olmaya Kalıcak