UltrAslanMami Üye süper ya --------------- Ekleme --------------- isimsizyazarlar' Alıntı: sis uzantılı dosya ne be kurmuyor pcye boşu boşuna ugraştırdın. Genişletmek için tıkla ... bilgisayara değil kardeşim telefona kuracaksın
süper ya --------------- Ekleme --------------- isimsizyazarlar' Alıntı: sis uzantılı dosya ne be kurmuyor pcye boşu boşuna ugraştırdın. Genişletmek için tıkla ... bilgisayara değil kardeşim telefona kuracaksın
redyellow Üye Arkadaşlar samsung cep telefonum kilitlendi açamıyorum. Bu programı nasıl kulanacağız azcık tarif etseniz iyi olur diye düşünüyorum. bilgisyaramı kuracğız, telefona mı? telefona kurmak gerekiyorsa açılmayan telefona nasıl program kurarız? vs.vs.
Arkadaşlar samsung cep telefonum kilitlendi açamıyorum. Bu programı nasıl kulanacağız azcık tarif etseniz iyi olur diye düşünüyorum. bilgisyaramı kuracğız, telefona mı? telefona kurmak gerekiyorsa açılmayan telefona nasıl program kurarız? vs.vs.
recep er Üye tek dezavantajı 2005 ten sonra çıkan telefonların güvenlik kodunu bulamıyor yoksa gayet güzel bir program
tek dezavantajı 2005 ten sonra çıkan telefonların güvenlik kodunu bulamıyor yoksa gayet güzel bir program
sewem Üye ben kıRAMAdm ımeıl ıstıyo yazdm sonra ayarlar dan kılıt kodu dığiştr dedm ama 5 kez yanlıs girildi 5 dk sonra acılcak ddi yrdm pls:
ben kıRAMAdm ımeıl ıstıyo yazdm sonra ayarlar dan kılıt kodu dığiştr dedm ama 5 kez yanlıs girildi 5 dk sonra acılcak ddi yrdm pls:
islam bilal Üye bende ki 1680c-2 nokia almanya dan geldi kilit kodu var ama bilmiyorum telefon acıldıgı gibi tus kilidine giriyo nasıl bulabilirim yardım edebilirmisiniz
bende ki 1680c-2 nokia almanya dan geldi kilit kodu var ama bilmiyorum telefon acıldıgı gibi tus kilidine giriyo nasıl bulabilirim yardım edebilirmisiniz
Cengo_ceng0 Üye Selam emeğiniz için öncellikle tşk ama sis uzantılı dosyayı pc de açamadım bakmadığım yer kalmadı nettee lütfen yardım )
Selam emeğiniz için öncellikle tşk ama sis uzantılı dosyayı pc de açamadım bakmadığım yer kalmadı nettee lütfen yardım )