abb94 Üye ya ben kilit kodunu bulamıyorum Security Mastercode ne işe yarıcak anlatırsanız çok işe yarar
eragon0147 Üye indirdim ama telefonuma nasıl atıcam telefonun girişnde kod var ve açamıyorum acil yardım lütfen tel modelim nokia 5610
indirdim ama telefonuma nasıl atıcam telefonun girişnde kod var ve açamıyorum acil yardım lütfen tel modelim nokia 5610
vursam Üye yha ben bişey anLamadım sinirden agLıyoRum LütFen yaRdım edin yha LütFen bi tüRLü buLamadım kıRamadım kaFayı yicemm :S:S:S:S --------------- Ekleme --------------- bu aRada teLEfonum sony ericsson t700
yha ben bişey anLamadım sinirden agLıyoRum LütFen yaRdım edin yha LütFen bi tüRLü buLamadım kıRamadım kaFayı yicemm :S:S:S:S --------------- Ekleme --------------- bu aRada teLEfonum sony ericsson t700
black-19 Üye nasL indirorz arkadasLar bnm teL samsunq champ 3033 telfon kilidini bulamıoRm napcaSam oLr mu kie --------------- Ekleme --------------- ya bn indirdim de nazsL oLCak buuu anLamadm
nasL indirorz arkadasLar bnm teL samsunq champ 3033 telfon kilidini bulamıoRm napcaSam oLr mu kie --------------- Ekleme --------------- ya bn indirdim de nazsL oLCak buuu anLamadm
suggeday Üye nasıl çlışıo burdan hc bsy ckmıo kıı yhaaa --------------- Ekleme --------------- yhaaa acll biri yardımm edebilirr miii
nasıl çlışıo burdan hc bsy ckmıo kıı yhaaa --------------- Ekleme --------------- yhaaa acll biri yardımm edebilirr miii
WKARTALA Üye slm ya bende e50 var hafıza kartına yükledim kurmuyo telefonda kilt kodunu nasılkıracam bu meretin