hullfree Üye keko9' Alıntı: acmak ıcın gene yandakı tusu kullanıcaz oyle bı konustun kı hıc kullanmıcakmısız gıbı Genişletmek için tıkla ... MazeLock kullanırsan yandaki kaydırmayı kullanmana gerek kalmaz menü tuşuna 2 kere basınca kitlenir
keko9' Alıntı: acmak ıcın gene yandakı tusu kullanıcaz oyle bı konustun kı hıc kullanmıcakmısız gıbı Genişletmek için tıkla ... MazeLock kullanırsan yandaki kaydırmayı kullanmana gerek kalmaz menü tuşuna 2 kere basınca kitlenir
ByPsychooo Üye dangerousyaso' Alıntı: Uygulamanın iconunu bu şekilde değiştirmek isterseniz, programın kurulu olduğu bölümdeki resource\apps klasörü içerisine Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız dosyayı kopyalayıp üzerine yazınız. Daha iyi bir görünüm kazanıyor bu şekilde. Genişletmek için tıkla ... hala isteyen varsa Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dangerousyaso' Alıntı: Uygulamanın iconunu bu şekilde değiştirmek isterseniz, programın kurulu olduğu bölümdeki resource\apps klasörü içerisine Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız dosyayı kopyalayıp üzerine yazınız. Daha iyi bir görünüm kazanıyor bu şekilde. Genişletmek için tıkla ... hala isteyen varsa Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dangerousyaso Üye Konu Sahibi yuhhh1966' Alıntı: Sertifika Hatası.. Millet denemeden nasıl teşekkür ediyor anlamadım... Genişletmek için tıkla ... Sizce millet'in telefonu hackli olamaz mı ya da uygulamayı imzalayarak yüklemeye çalışmış olamazlar mı?
yuhhh1966' Alıntı: Sertifika Hatası.. Millet denemeden nasıl teşekkür ediyor anlamadım... Genişletmek için tıkla ... Sizce millet'in telefonu hackli olamaz mı ya da uygulamayı imzalayarak yüklemeye çalışmış olamazlar mı?
mmaa9008 Üye bu programı çok aradım uğraştım bi türlü yükleyememiştim sertifika sorunu yüzünden. Artık ovi store da alternatifi ücretsiz olarak var sertifikayla uğraşmak istemeyenler için: ismi quick lock link: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu programı çok aradım uğraştım bi türlü yükleyememiştim sertifika sorunu yüzünden. Artık ovi store da alternatifi ücretsiz olarak var sertifikayla uğraşmak istemeyenler için: ismi quick lock link: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız