zaza Üye Revengeful' Alıntı: ben direk ağzıma sıkarım Genişletmek için tıkla ... tek başına bişey ifade etmez
Revengeful Emekli Yönetici yok lan mayonez süper oluyo ----------Eklendi @ 17:23:44 ---------- Yazıldı @ 17:23:25 ---------- mayonezi çok seviyorum Akşam burger a gidecem canım çekti
yok lan mayonez süper oluyo ----------Eklendi @ 17:23:44 ---------- Yazıldı @ 17:23:25 ---------- mayonezi çok seviyorum Akşam burger a gidecem canım çekti
Revengeful Emekli Yönetici kuranda iftarda burger king e gidemezsin diye bir şey mi yazıyo Tamam ben gitmem o gelir sipariş verecem Triple whooper
kuranda iftarda burger king e gidemezsin diye bir şey mi yazıyo Tamam ben gitmem o gelir sipariş verecem Triple whooper
zaza Üye Revengeful' Alıntı: kuranda iftarda burger king e gidemezsin diye bir şey mi yazıyo Tamam ben gitmem o gelir sipariş verecem Triple whooper Genişletmek için tıkla ... onu demiyom güzel güzel yemekler varken abur cubur niye yiyesinki üstelik en güzel yemekler ramazanda yapılır ve bereketi hep boldur çünkü şükredilir
Revengeful' Alıntı: kuranda iftarda burger king e gidemezsin diye bir şey mi yazıyo Tamam ben gitmem o gelir sipariş verecem Triple whooper Genişletmek için tıkla ... onu demiyom güzel güzel yemekler varken abur cubur niye yiyesinki üstelik en güzel yemekler ramazanda yapılır ve bereketi hep boldur çünkü şükredilir
Revengeful Emekli Yönetici zaza' Alıntı: onu demiyom güzel güzel yemekler varken abur cubur niye yiyesinki üstelik en güzel yemekler ramazanda yapılır ve bereketi hep boldur çünkü şükredilir Genişletmek için tıkla ... sadece patates kızartması yediğim zamanlarda oldu
zaza' Alıntı: onu demiyom güzel güzel yemekler varken abur cubur niye yiyesinki üstelik en güzel yemekler ramazanda yapılır ve bereketi hep boldur çünkü şükredilir Genişletmek için tıkla ... sadece patates kızartması yediğim zamanlarda oldu
zaza Üye Revengeful' Alıntı: sadece patates kızartması yediğim zamanlarda oldu Genişletmek için tıkla ... fitremi sana verecem
Revengeful' Alıntı: sadece patates kızartması yediğim zamanlarda oldu Genişletmek için tıkla ... fitremi sana verecem
zaza Üye Revengeful' Alıntı: yok yahu kendi isteğimle Genişletmek için tıkla ... çokmu seviyorsun patates kızartmasını
Revengeful' Alıntı: yok yahu kendi isteğimle Genişletmek için tıkla ... çokmu seviyorsun patates kızartmasını
zaza Üye NowOrNewer' Alıntı: Zaza cemeattesın demı? Genişletmek için tıkla ... he imam mehmet efendi cemaatindenim her gece ayin düzenliyoruz
NowOrNewer' Alıntı: Zaza cemeattesın demı? Genişletmek için tıkla ... he imam mehmet efendi cemaatindenim her gece ayin düzenliyoruz
' KalendeR ' Üye Tuvalate sağ ayakla mı girersiniz sol ayakla mı gibi bir oyun olmuş bu,oyuna da benzemiyor bilakis.