Uygulama Kernel?

Konu Sahibi
Kernel?
Arkadaşlar Codegen Ultmix 7 tabletime kernel yüklemek istiyorum.

İnternette ki herhangi bir kerneli tabletime flashlayabilir miyim.

Yoksa kernelin uyumlumu olması lazım?

tablet hakkında:

-Emre

Üye
kernelin cihaza ve kullanılan roma uyması gerekir. Herhangi bir Kernel uymaz

Neagf

Üye
Sakin baska bir cihazin kernelini kurmayin hocam. Cihazinin servislik olur.

Samet.25

cihaza roma uyumlu kernel bul kur. servislik olmaz ama orjinal romu yuklemek zorunda kalirsiniz baskasini yuklersenoz

Neagf

Üye
cihaza roma uyumlu kernel bul kur. servislik olmaz ama orjinal romu yuklemek zorunda kalirsiniz baskasini yuklersenoz

Kernel boot.img icindedir. Boot.img hasar gorurse servislik olur cihaz acilmaz. Arkadasimin basina geldi oradan biliyorum.

Samet.25

Kernel boot.img icindedir. Boot.img hasar gorurse servislik olur cihaz acilmaz. Arkadasimin basina geldi oradan biliyorum.

orjinal romu yuklerse duzelir kernel romdan "bagimsizdir" hata alirsan stock romu yuklersin stock rom stock kerneli kurar sorun cozulur haa oc destekli kernel yukler oc yapar islemciyi yakarsa servislik olur

Neagf

Üye

orjinal romu yuklerse duzelir kernel romdan "bagimsizdir" hata alirsan stock romu yuklersin stock rom stock kerneli kurar sorun cozulur haa oc destekli kernel yukler oc yapar islemciyi yakarsa servislik olur

Anlamadin sen. Telefon hicbir tepkime vermez. Stok romu kuramazsin. Jig de ise yaramaz. Dene gör.

Samet.25

Anlamadin sen. Telefon hicbir tepkime vermez. Stok romu kuramazsin. Jig de ise yaramaz. Dene gör.

basima geldi ayni sekilde halletim cihazdan cihaza fark vardir belki veya baska islemler yapilmis olabilirr

Neagf

Üye
İ

basima geldi ayni sekilde halletim cihazdan cihaza fark vardir belki veya baska islemler yapilmis olabilirr

Benim arkadas wonder a S2 nin kernelini kurdu acilmadi telefon dediginiz gibi cihazdan cihaza degisiyor olabilir. Neyse iyi geceler.

-Emre

Üye
boot.img zarar görse de, orjinal rom yüklenebilir. Ayrıca, eğer öyle bir şey olsa cwm ile Kernel silinip yenisi yuklenemezdi.

Neagf

Üye
boot.img zarar görse de, orjinal rom yüklenebilir. Ayrıca, eğer öyle bir şey olsa cwm ile Kernel silinip yenisi yuklenemezdi.

Dene istersen kur bakayim s2 icin bir kernel sonra silersin. Allah akil fikir versin

Ali58_58

Üye
tabletin brick olabilir ve onun için kernel yoktur kerneli ya servisin yapar yada geliştiricilerki geliştiriciler ancak çok popüler tabletleredestek veriyor o yüzden kendine ait bir kernel bulamamışsındır tek yapıcağın bence teknşk servisin verirse güncellemsini beklemek