HakanSeven12 Üye Konu Sahibi İosa karşı değilim fiyatının cihaza göre fazla olduğunu ve millete geçirdiklerini düşünüyorum wp yede karşı değilim yeterince gelişmediğini düşünüyorum
İosa karşı değilim fiyatının cihaza göre fazla olduğunu ve millete geçirdiklerini düşünüyorum wp yede karşı değilim yeterince gelişmediğini düşünüyorum
Ymz41 Üye Arkadaslar miui atrix için 4.2.2 beta yayınlandı diye bişeyler duydum bilgisi olan varmı acaba
UpOneTR Üye Ymz41' Alıntı: Cok önceden kullandım bi süre cok hoş rom ama şarjı cok kötuydü Genişletmek için tıkla ... Şarji iyi ama ram konusunda berbat sömürüyo rami e buda performansı etkiliyo
Ymz41' Alıntı: Cok önceden kullandım bi süre cok hoş rom ama şarjı cok kötuydü Genişletmek için tıkla ... Şarji iyi ama ram konusunda berbat sömürüyo rami e buda performansı etkiliyo
UpOneTR Üye Ymz41' Alıntı: Bi hafta oldu kernel de güncellenmez oldu hayırdır inşallah :-) Genişletmek için tıkla ... Kesin yine tatile girmislerdir
Ymz41' Alıntı: Bi hafta oldu kernel de güncellenmez oldu hayırdır inşallah :-) Genişletmek için tıkla ... Kesin yine tatile girmislerdir
UpOneTR Üye Ymz41' Alıntı: Bu gecikmenin ardından bi rc falan gelse ne iyi olur :-) Genişletmek için tıkla ... Daha gelmezz
Ymz41' Alıntı: Bu gecikmenin ardından bi rc falan gelse ne iyi olur :-) Genişletmek için tıkla ... Daha gelmezz
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: O iş bana değil krystiana bakar Genişletmek için tıkla ... Bakyorumda nokia X ile çok ilgileniyon hayırdır ne iş
Metalci Melek' Alıntı: O iş bana değil krystiana bakar Genişletmek için tıkla ... Bakyorumda nokia X ile çok ilgileniyon hayırdır ne iş