Fatic Üye Xbuild dosyasyla 4.2.2 yi degstrp 4.4.2 yaptm ki biri gorurse atrixede kitkat gelms desin diye
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi fkcanbjk' Alıntı: Xbuild dosyasyla 4.2.2 yi degstrp 4.4.2 yaptm ki biri gorurse atrixede kitkat gelms desin diye Genişletmek için tıkla ... Helal
fkcanbjk' Alıntı: Xbuild dosyasyla 4.2.2 yi degstrp 4.4.2 yaptm ki biri gorurse atrixede kitkat gelms desin diye Genişletmek için tıkla ... Helal
Sarangni Üye Kurmustum zamanında Avatar Rom arayüzü biraz farklıydi yalniz tipik kernel sorunları oldugu icin devam etmemistim yeni kernel ile uyarlanirsa gideri var ama eski versiyonsa hic bulasma.
Kurmustum zamanında Avatar Rom arayüzü biraz farklıydi yalniz tipik kernel sorunları oldugu icin devam etmemistim yeni kernel ile uyarlanirsa gideri var ama eski versiyonsa hic bulasma.
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi fkcanbjk' Alıntı: İlk olcaktmda link bulamadm kaldrmslar kendi sitelerinden atrixi Genişletmek için tıkla ... Burdaki konumdaki linkler çalışıyor
fkcanbjk' Alıntı: İlk olcaktmda link bulamadm kaldrmslar kendi sitelerinden atrixi Genişletmek için tıkla ... Burdaki konumdaki linkler çalışıyor
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Sabah 7.25 de şarjdan çıkardım şimdi şarjı %30. Müzik dinledim ve internetle galeriyi kullandım