UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Yani kernel bitti kernelin performansa yöneldiler Genişletmek için tıkla ... Hmmm Sen buarı nerden takip ediyon xda danm ı
Metalci Melek' Alıntı: Yani kernel bitti kernelin performansa yöneldiler Genişletmek için tıkla ... Hmmm Sen buarı nerden takip ediyon xda danm ı
frdgngr Üye Sarangni' Alıntı: Arkadaslar Atrix para iadesi cikti. LG G siparis verdim. Aranizdan ayrilmis bulunuyorum. Genişletmek için tıkla ... hayırlısı olsun kardeşim
Sarangni' Alıntı: Arkadaslar Atrix para iadesi cikti. LG G siparis verdim. Aranizdan ayrilmis bulunuyorum. Genişletmek için tıkla ... hayırlısı olsun kardeşim
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi By.brk' Alıntı: Linkleri bitince hemen yayınlayacaklarmı acaba ne zaman biticek hem Genişletmek için tıkla ... Yakında beta çıkacak demişlerdi bakalım ne zaman biter
By.brk' Alıntı: Linkleri bitince hemen yayınlayacaklarmı acaba ne zaman biticek hem Genişletmek için tıkla ... Yakında beta çıkacak demişlerdi bakalım ne zaman biter
UpOneTR Üye fkcanbjk' Alıntı: tegra 2 içim xoom 4.4.2 rom yayınlamş bunu düzeltip atrixe nasıl kurcam Genişletmek için tıkla ... 4.4.2 mi o.O
fkcanbjk' Alıntı: tegra 2 içim xoom 4.4.2 rom yayınlamş bunu düzeltip atrixe nasıl kurcam Genişletmek için tıkla ... 4.4.2 mi o.O
Fatic Üye evet biri xda ya yazmış xoom ve galaxy r için 4.4.2 var die linkleri vermiş aynı çip set var bi şekilde yapılıyoda forumda bulamadım denicem
evet biri xda ya yazmış xoom ve galaxy r için 4.4.2 var die linkleri vermiş aynı çip set var bi şekilde yapılıyoda forumda bulamadım denicem
Fatic Üye elle yaptım kitchen çok uzun görünüyordu bende senin verdiğin o konudan samsung galxy R romunu portladım orda yapılanların hepsini yaptım.
elle yaptım kitchen çok uzun görünüyordu bende senin verdiğin o konudan samsung galxy R romunu portladım orda yapılanların hepsini yaptım.