UpOneTR Üye fkcanbjk' Alıntı: Onun üzerine son kerneli yuklsem whatssap calsrmi acaba: ) Genişletmek için tıkla ... Sanki belki bi ihtimal Aklnda bulunsun sms etkinleştirmek için 80 kuruş alıyo
fkcanbjk' Alıntı: Onun üzerine son kerneli yuklsem whatssap calsrmi acaba: ) Genişletmek için tıkla ... Sanki belki bi ihtimal Aklnda bulunsun sms etkinleştirmek için 80 kuruş alıyo
Fatic Üye Xdadaki ROM linki krk gapassi indrdm romuda 50. Sayfada 3.11.1 sürüm buldum dogrumu acaba?tamm indirdim yüklicem gapps epinterinkini yüklesem olur mu acaba? birde romu yükledikten sonra reboot atmama ne gerek var?
Xdadaki ROM linki krk gapassi indrdm romuda 50. Sayfada 3.11.1 sürüm buldum dogrumu acaba?tamm indirdim yüklicem gapps epinterinkini yüklesem olur mu acaba? birde romu yükledikten sonra reboot atmama ne gerek var?
Fatic Üye emredersni 3.12.36 sürümü buldu onu indir dedim system updateden 226mb fazla değil mi? birde yavaş indiriyo
emredersni 3.12.36 sürümü buldu onu indir dedim system updateden 226mb fazla değil mi? birde yavaş indiriyo
UpOneTR Üye fkcanbjk' Alıntı: miui Romda Google play yok Genişletmek için tıkla ... Var Gapps 4.2.2 miui rom diye araştr bulursun goo.im de vardı san baskası olmuyo
fkcanbjk' Alıntı: miui Romda Google play yok Genişletmek için tıkla ... Var Gapps 4.2.2 miui rom diye araştr bulursun goo.im de vardı san baskası olmuyo