Fatic Üye bu kadar mı başka bi yenilik hakkında bilgi yok mu birde epinter bi kaç gün sonra yenileyip paylaşcağım demiş onumu beklesem ki ?
bu kadar mı başka bi yenilik hakkında bilgi yok mu birde epinter bi kaç gün sonra yenileyip paylaşcağım demiş onumu beklesem ki ?
Fatic Üye ilk kurban ben oluyum o zamnda şarjım %19 bi 45-50 olsunda öle kuruyum o zmana kadar belki biri kurarda benide aydınlatır
ilk kurban ben oluyum o zamnda şarjım %19 bi 45-50 olsunda öle kuruyum o zmana kadar belki biri kurarda benide aydınlatır
UpOneTR Üye fkcanbjk' Alıntı: Kurdum önce flash patliyo sonra çekiyor geç kaliyor Genişletmek için tıkla ... Eskisindede böyleydi
fkcanbjk' Alıntı: Kurdum önce flash patliyo sonra çekiyor geç kaliyor Genişletmek için tıkla ... Eskisindede böyleydi
Fatic Üye İlyas' Alıntı: Miui rom denedin mi hiç Genişletmek için tıkla ... İngilizce diye pek yanasmadm birde ikonları hoş durmuyor bnce
İlyas' Alıntı: Miui rom denedin mi hiç Genişletmek için tıkla ... İngilizce diye pek yanasmadm birde ikonları hoş durmuyor bnce
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi fkcanbjk' Alıntı: 4.2den vazgeçip kuruyummu? Ne gbi +lari var Genişletmek için tıkla ... Oda 4.2.2 üzerine kurulu oda 3.1.10 kernelini kullanıyor
fkcanbjk' Alıntı: 4.2den vazgeçip kuruyummu? Ne gbi +lari var Genişletmek için tıkla ... Oda 4.2.2 üzerine kurulu oda 3.1.10 kernelini kullanıyor