frdgngr Üye Metalci Melek' Alıntı: Resim görünmüyor Genişletmek için tıkla ... image ye üyelik mi istiyor başka şekilde resim yükleniyor mu
Metalci Melek' Alıntı: Resim görünmüyor Genişletmek için tıkla ... image ye üyelik mi istiyor başka şekilde resim yükleniyor mu
Fatic Üye frdgngr' Alıntı: image ye üyelik mi istiyor başka şekilde resim yükleniyor mu Genişletmek için tıkla ... Sen ckan kodu tekrar yazdnmi cmdye ?
frdgngr' Alıntı: image ye üyelik mi istiyor başka şekilde resim yükleniyor mu Genişletmek için tıkla ... Sen ckan kodu tekrar yazdnmi cmdye ?
frdgngr Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uploaded with Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız böyle birşey
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uploaded with Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız böyle birşey
frdgngr Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uploaded with Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yazdım bu çıktı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uploaded with Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yazdım bu çıktı
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Fastboot oem unlock 35799555333 şeklinde yazıcan tabi kendi uid ini yazcan
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi serukanu7' Alıntı: fastbook yazarsan bulamazsın fastboot olacak Genişletmek için tıkla ... Mantıklı dikkat etmemiştim
serukanu7' Alıntı: fastbook yazarsan bulamazsın fastboot olacak Genişletmek için tıkla ... Mantıklı dikkat etmemiştim
frdgngr Üye onu giriyorum hata veriyor Metalci Melek' Alıntı: Mantıklı dikkat etmemiştim Genişletmek için tıkla ...
onu giriyorum hata veriyor Metalci Melek' Alıntı: Mantıklı dikkat etmemiştim Genişletmek için tıkla ...
frdgngr Üye yok onu sonradan düzelttim de benim no da harfler de varmış ben sürekli rakam giriyordum facebook alışkanlığı işte işlem tamam sağolun arkadaşlar
yok onu sonradan düzelttim de benim no da harfler de varmış ben sürekli rakam giriyordum facebook alışkanlığı işte işlem tamam sağolun arkadaşlar
UpOneTR Üye Hepsini onaylattm :P Ama sanrm parmak izi işe yaramiyo yani baska parmakda kullana biliyo
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi İlyas' Alıntı: Hepsini onaylattm :P Ama sanrm parmak izi işe yaramiyo yani baska parmakda kullana biliyo Genişletmek için tıkla ... Navigasyonda herseferinde parmağını tarasa bıktırır zaten parmak izini sadece kilit açarken kullanıyor oda daha aktif değil
İlyas' Alıntı: Hepsini onaylattm :P Ama sanrm parmak izi işe yaramiyo yani baska parmakda kullana biliyo Genişletmek için tıkla ... Navigasyonda herseferinde parmağını tarasa bıktırır zaten parmak izini sadece kilit açarken kullanıyor oda daha aktif değil
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi fkcanbjk' Alıntı: G2de ki gibi arka tuşla resim bile cekebiliyorum Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani
fkcanbjk' Alıntı: G2de ki gibi arka tuşla resim bile cekebiliyorum Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani