Fatic Üye Yok reyiz kaderimiz buymuş el yaşamş biz ölmüsz beta yada cikana kadar hic bisey yüklemiyecgim
Sarangni Üye Atrix daha çok iş görür. 4.2.2 sağlıklı bir şekil de çalışmasına az kaldı sadece üstüne yoğunlaşması gerek.
Atrix daha çok iş görür. 4.2.2 sağlıklı bir şekil de çalışmasına az kaldı sadece üstüne yoğunlaşması gerek.
Sarangni Üye Metalci Melek' Alıntı: Yani 2014 e biter heralde Genişletmek için tıkla ... Aynen, ayrıca şu anda telefon değiştirmek çok akıllıca değil. Özellikle Atrix değiştirmek... Yeni işlemciler ve android 5.0 ile birlikte çok daha iyi cihazlar alınabilir.
Metalci Melek' Alıntı: Yani 2014 e biter heralde Genişletmek için tıkla ... Aynen, ayrıca şu anda telefon değiştirmek çok akıllıca değil. Özellikle Atrix değiştirmek... Yeni işlemciler ve android 5.0 ile birlikte çok daha iyi cihazlar alınabilir.
Sarangni Üye Metalci Melek' Alıntı: Pek başka telefon alma niyetim yok Genişletmek için tıkla ... Benim de pek niyetim yok açıkçası. Bozulmassa uzun süre kullanmayı planlıyorum.
Metalci Melek' Alıntı: Pek başka telefon alma niyetim yok Genişletmek için tıkla ... Benim de pek niyetim yok açıkçası. Bozulmassa uzun süre kullanmayı planlıyorum.
Fatic Üye Bataryada acaip gelistirme yapmislar normalde teli sarjdan cektigimde 10 dk sonra 96-97 oluyordu 5 saattr %100
Bataryada acaip gelistirme yapmislar normalde teli sarjdan cektigimde 10 dk sonra 96-97 oluyordu 5 saattr %100
Sarangni Üye fkcanbjk' Alıntı: Bataryada acaip gelistirme yapmislar normalde teli sarjdan cektigimde 10 dk sonra 96-97 oluyordu 5 saattr %100 Genişletmek için tıkla ... O nasıl bir bataryadır
fkcanbjk' Alıntı: Bataryada acaip gelistirme yapmislar normalde teli sarjdan cektigimde 10 dk sonra 96-97 oluyordu 5 saattr %100 Genişletmek için tıkla ... O nasıl bir bataryadır
Fatic Üye Sarangni' Alıntı: O nasıl bir bataryadır Genişletmek için tıkla ... 7 saat oldu hala %100 batarya bozuldu herhlde
Sarangni' Alıntı: O nasıl bir bataryadır Genişletmek için tıkla ... 7 saat oldu hala %100 batarya bozuldu herhlde
kamil_3545 Üye fkcanbjk' Alıntı: vay bee batarya süresi kötü diyorduk vur dedik öldürmüşler Genişletmek için tıkla ...
fkcanbjk' Alıntı: vay bee batarya süresi kötü diyorduk vur dedik öldürmüşler Genişletmek için tıkla ...
Fatic Üye Metalci Melek' Alıntı: Hala aynımı Genişletmek için tıkla ... Tele rest attm eski haline döndü sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Metalci Melek' Alıntı: Hala aynımı Genişletmek için tıkla ... Tele rest attm eski haline döndü sevinsem mi üzülsem mi bilemedim